Articolul precedentProfet sau Rege
  Articolul următorAz ima ereje

  Făgăduința pentru azi – 23 aprilie

  „Eu voi cânta puterea Ta, dis-de-dimineaţă voi lăuda bunătatea Ta. Căci Tu eşti un turn de scăpare pentru mine.” – Psalmii 59:16

  Omul poate beneficia de un meteorolog de serviciu la îndemână – natura. Animalele anunţă prin comportamentul lor vremea. De pildă, va fi o zi însorită dacă: liliecii încep să zboare la mult timp după apus, rândunicile planează la mare înălţime, noaptea se ridică roiuri de insecte sau dacă se aude cântecul păsărilor sau al broaştelor.

  Simţim de multe ori îndemnuri şi suntem inspiraţi în cugetul nostru. Duhul lui Dumnezeu mijloceşte pe lângă conştiinţa noastră şi ne convinge să luăm deciziile potrivite la momentele de răscruce. Din acest motiv avem nevoie să-I cerem Tatălui ceresc prezenţa Duhului Său în viaţa noastră în mod continuu. În înţelepciunea noastră nu putem distinge nici între stânga şi dreapta; puterea Lui ne ajută să avem discernământ spiritual. Astăzi putem face ceva concret pentru a ne păstra şi dezvolta capacitatea de a discerne: putem studia Cuvântul.

  Provocare

  Începe să citeşti o carte spirituală, stabileşte un termen până la care o vei termina de citit.

  Făgăduința pentru azi - 23 aprilie - 2020. Începe să citeşti o carte spirituală, stabileşte un termen până la care o vei termina de citit.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...