Făgăduința pentru azi – 11 mai

  „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: eşti al Meu.” – Isaia 43:1

  Deşi venim pe lume în condiţii diferite, Dumnezeu poate face ca şansele noastre să fie egale cu ale tuturor. Winston Churchill a fost născut într-o toaletă a femeilor în timpul unui dans. Cu toate acestea, a devenit unul dintre cei mai importanţi oameni ai planetei. Şi nu este singurul caz de acest fel.

  O parte dintre oameni sunt ori se consideră orfani. Unii şi-au pierdut părinţii prin deces, alţii au fost abandonaţi de către părinţii lor. Sunt cazuri în care copiii s-au separat de părinţi şi, în mai puţine situaţii, părinţi care şi-au dezmoştenit copiii. Este foarte posibil în rândul oamenilor. Dar acest lucru este cu neputinţă la Dumnezeu. El nu doar că ne consideră necondiţionat copiii Lui, dar şi face tot ce este posibil pentru ca noi să ştim că suntem şi să ne simţim ai Săi. Nici mofturile şi nici instabilitatea noastră nu Îl determină să renunţe la noi; nici măcar răzvrătirile noastre nu schimbă iubirea pe care o manifestă pentru noi.

  Aceasta nu este o încurajare la lipsă de respect ori la răzvrătire, ci este o asigurare foarte importantă că ne putem baza pe relaţia noastră cu El şi mai ales pe relația Lui cu noi.

  Provocare

  Eşti copilul cuiva. Transmite prin ceva simbolic faptul că te bucuri să faci parte din familia ta. Spune-le acest lucru şi părinţilor tăi.

  Făgăduința pentru azi - 11 mai - 2020. Eşti copilul cuiva. Transmite prin ceva simbolic faptul că te bucuri să faci parte din familia ta. Spune-le acest lucru şi părinţilor tăi.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...