Făgăduința pentru azi – 11 mai

  „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: eşti al Meu.” – Isaia 43:1

  Deşi venim pe lume în condiţii diferite, Dumnezeu poate face ca şansele noastre să fie egale cu ale tuturor. Winston Churchill a fost născut într-o toaletă a femeilor în timpul unui dans. Cu toate acestea, a devenit unul dintre cei mai importanţi oameni ai planetei. Şi nu este singurul caz de acest fel.

  O parte dintre oameni sunt ori se consideră orfani. Unii şi-au pierdut părinţii prin deces, alţii au fost abandonaţi de către părinţii lor. Sunt cazuri în care copiii s-au separat de părinţi şi, în mai puţine situaţii, părinţi care şi-au dezmoştenit copiii. Este foarte posibil în rândul oamenilor. Dar acest lucru este cu neputinţă la Dumnezeu. El nu doar că ne consideră necondiţionat copiii Lui, dar şi face tot ce este posibil pentru ca noi să ştim că suntem şi să ne simţim ai Săi. Nici mofturile şi nici instabilitatea noastră nu Îl determină să renunţe la noi; nici măcar răzvrătirile noastre nu schimbă iubirea pe care o manifestă pentru noi.

  Aceasta nu este o încurajare la lipsă de respect ori la răzvrătire, ci este o asigurare foarte importantă că ne putem baza pe relaţia noastră cu El şi mai ales pe relația Lui cu noi.

  Provocare

  Eşti copilul cuiva. Transmite prin ceva simbolic faptul că te bucuri să faci parte din familia ta. Spune-le acest lucru şi părinţilor tăi.

  Făgăduința pentru azi - 11 mai - 2020. Eşti copilul cuiva. Transmite prin ceva simbolic faptul că te bucuri să faci parte din familia ta. Spune-le acest lucru şi părinţilor tăi.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Șase personaje în căutarea unui autor

  Cu adevărat protejat este doar cel ce își bazează deciziile și cunoașterea pe inspirația divină. Călăuzirea Duhului este un dar prețios, pe care îl putem primi dacă îl cerem.

  6! 6! Vine Poliția!

  Înaintea lui Dumnezeu, toate lucrurile sunt descoperite. Ar fi inutilă preocuparea de a ascunde. Mai potrivită este atitudinea descrisă în cuvintele: „Ferice de cel ce nu-și ascunde fărădelegea!”

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...