Articolul precedentInvitație la încredere
  Articolul următorGăsirea cărții Legii

  Făgăduința pentru azi – 12 mai

  „Dumnezeul cel veşnic este un loc de adăpost şi sub braţele Lui cele veşnice este un loc de scăpare.” – Deuteronomul 33:27

  Energia unui uragan este egală cu cea a aproximativ 500 000 de bombe atomice. Cu toate acestea, noi ne temem mult mai mult de bomba nucleară. Poate şi din cauză că Dumnezeu pune frâu manifestărilor naturii şi limitează efectele pe care acestea le pot avea asupra planetei şi a noastră.

  Dacă este să comparăm forţele, există multe raporturi cel puţin uimitoare. Spre exemplu, un zâmbet poate doborî munţi de furie; o lacrimă poate stinge durerea unei pierderi şi o privire poate aprinde sau stinge un incendiu incredibil. Totuşi, între forţele naturii şi forţa unor sentimente mai distrugătoare sunt cele ce ţin de noi şi de inima noastră. Satana poate determina, profitând de acţiunile omului asupra mediului, anumite fenomene şi ne instigă la reacţii necontrolate cu scopul de a-i distruge pe alţii, dar şi pe noi înşine. Vestea bună este că, la adăpostul ocrotirii lui Dumnezeu, putem sta în siguranţă, fără să ne temem de nimic. El promite adăpost, oricât de puternic ar fi pericolul. Ziua de astăzi nu face excepţie de la acest adevăr, deci nu te teme.

  Provocare

  Caută pe internet câteva clipuri cu efectele unui uragan. Gândeşte-te că există forţe distructive şi mai mari, chiar în comportamentul nostru.

  Făgăduința pentru azi - 12 mai - 2020. Caută pe internet câteva clipuri cu efectele unui uragan. Gândeşte-te că există forţe distructive şi mai mari, chiar în comportamentul nostru.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Patru anotimpuri

  Având în vedere grija și dragostea cu care Tatăl nostru a pregătit această planetă drept cămin al nostru, Îi datorăm cel puțin respectul pentru opera Lui și ne datorăm nouă înșine păstrarea în condiții cât mai plăcute a acestui loc primit cadou. Noi nu putem distruge planeta, nici măcar Diavolul nu poate, dar o putem degrada și ne putem îngreuna viața chiar aici unde ar trebui să fim fericiți și să ne simțim confortabil.

  Sfertul academic

  Orice scuză ai acum în spatele căreia așezi lipsa de punctualitate ar trebui abandonată. Atunci când întârziem, chiar și la o întâlnire simplă cu familia sau prietenii, transmitem lipsă de considerație și impolitețe. Nu supărarea sau reproșurile cuiva ar trebui să ne facă mai punctuali, ci respectul față de noi înșine și educația.

  Cele patru zări

  Acolo, în locul în care te-a așezat Dumnezeu prin familia ta, fă tot ce este mai bine pentru ca viața comunității în care trăiești să fie mai ușoară și mai plăcută. Nu te considera un străin, ci integrează-te în societatea care te găzduiește!

  Tracțiune integrală

  Cineva care se pregătește pentru Împărăția lui Dumnezeu trebuie să înțeleagă principiul colaborării. În viziunea divină, noi toți formăm un singur trup al cărui Cap este chiar Hristos. Membrele unui trup colaborează într-un mod armonios, perfect. Atunci când nu se întâmplă așa, se consideră că acel corp este bolnav.

  Publicate astăzi

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Te rog, salvează-mă!

  Doamne, Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit prin copiii mei! Te rog, ajută-mă să fac tot posibilul să îi îndrum prin exemplu și învățătură spre mântuire! PROVOCARE: Caută să descoperi astăzi „bombele” cu care se joacă copiii tăi sau cei din jurul tău și fă tot ce poți ca să îi salvezi!

  Mások megmentéséért élni

  „Mondta pedig mindenkinek: Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a keresztjét...

  Frații mei

  Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe...