Făgăduința pentru azi – 12 mai

„Dumnezeul cel veşnic este un loc de adăpost şi sub braţele Lui cele veşnice este un loc de scăpare.” – Deuteronomul 33:27

Energia unui uragan este egală cu cea a aproximativ 500 000 de bombe atomice. Cu toate acestea, noi ne temem mult mai mult de bomba nucleară. Poate şi din cauză că Dumnezeu pune frâu manifestărilor naturii şi limitează efectele pe care acestea le pot avea asupra planetei şi a noastră.

Dacă este să comparăm forţele, există multe raporturi cel puţin uimitoare. Spre exemplu, un zâmbet poate doborî munţi de furie; o lacrimă poate stinge durerea unei pierderi şi o privire poate aprinde sau stinge un incendiu incredibil. Totuşi, între forţele naturii şi forţa unor sentimente mai distrugătoare sunt cele ce ţin de noi şi de inima noastră. Satana poate determina, profitând de acţiunile omului asupra mediului, anumite fenomene şi ne instigă la reacţii necontrolate cu scopul de a-i distruge pe alţii, dar şi pe noi înşine. Vestea bună este că, la adăpostul ocrotirii lui Dumnezeu, putem sta în siguranţă, fără să ne temem de nimic. El promite adăpost, oricât de puternic ar fi pericolul. Ziua de astăzi nu face excepţie de la acest adevăr, deci nu te teme.

Provocare

Caută pe internet câteva clipuri cu efectele unui uragan. Gândeşte-te că există forţe distructive şi mai mari, chiar în comportamentul nostru.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 12 mai - Devoțional tineri. Caută pe internet câteva clipuri cu efectele unui uragan. Gândeşte-te că există forţe distructive şi mai mari, chiar în comportamentul nostru. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.