Făgăduința pentru azi – 14 mai

„Încredeţi-vă în Domnul pe vecie, căci Domnul Dumnezeu este Stânca veacurilor.” – Isaia 26:4

Cascada Angel (descoperită în 1935) din Venezuela este cea mai înaltă cădere liberă de apă (979 metri), fiind de 18 ori mai mare decât cascada Niagara, cu cei 55 de metri ai săi. Totuşi, în cultura generală, Cascada Niagara se bucură de mai mare notorietate. Oare de ce?

Căderea este ceva care atrage atenţia, indiferent dacă e vorba de căderea unui obiect, a unei cantităţi de apă sau a unui om. Oamenii se transformă imediat în spectatori când ceva cade. Se feresc dacă un obiect mai mare e în cădere aproape de ei; fotografiază o cascadă şi iau imaginea ca amintire, iar, dacă e vorba de căderea cuiva, se discută, se fac presupuneri, analize şi se pronunţă verdicte. Ni se întâmplă tuturor să cădem în diferite feluri. Nu ne simţim bine dacă există martori. Parcă durerea este mai uşor de suportat dacă nu mai ştie nimeni despre căderea noastră. Cu cât sunt mai mulţi martori, cu atât se pare că ridicarea este mai dificilă. Important însă de ştiut e faptul că cel care stă pe Stânca Veacurilor nu va cădea niciodată.

Provocare

Vizionează imagini cu cele două cascade pomenite mai sus, dar şi cu unele din ţara noastră.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 14 mai - Devoțional tineri. Vizionează imagini cu cele două cascade pomenite mai sus, dar şi cu unele din ţara noastră. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.