Făgăduința pentru azi – 4 iunie

„Şi voi copii ai Sionului, bucuraţi-vă şi veseliţi-vă în Domnul Dumnezeul vostru, căci El vă va da ploaie la vreme, vă va trimite ploaie timpurie şi târzie, ca odinioară.” – Ioel 2:23

Apa este foarte importantă şi uneori este greu de găsit în locuri necunoscute. Dar ne ajută prietenii noştri din natură. Albinele nu stau niciodată mai departe de 6-7 kilometri de o sursă de apă; muştele, şi mai aproape: la 90 de metri. Păsările care mănâncă seminţe beau apă la apus şi la răsărit, le poţi urma când zboară la joasă înălţime şi în linie dreaptă.

Unul dintre cele mai dificile lucruri pentru noi este să aşteptăm momentele cele mai potrivite. Există un moment potrivit când să spunem o apreciere sau o critică; sunt momente oportune pentru o investiţie sau pentru a renunţa la ceva. Fiecare decizie a noastră este legată într-un fel de o vreme potrivită. Când Dumnezeu face un lucru, îl face la momentul potrivit. El corelează cele mai bune lucruri cu cele mai mari oportunităţi. Nu se va grăbi şi nu va întârzia inutil. Dumnezeu ştie că o secundă mai devreme ori mai târziu poate fi capitală şi din acest motiv cântăreşte tot calendarul acţiunilor Sale. Avem nevoie să cerem răbdare şi înţelepciune, ca să aşteptăm oportunităţile după înţelepciunea şi planurile Lui.

Provocare

Găseşte o decizie pe care ai tot amânat-o şi înfăptuieşte-o astăzi, nu mai întârzia. Evident, dacă e o decizie spre ceva pozitiv.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 4 iunie - Devoțional tineri. Găseşte o decizie pe care ai tot amânat-o şi înfăptuieşte-o astăzi, nu mai întârzia. Evident, dacă e o decizie spre ceva pozitiv. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.