Făgăduința pentru azi – 7 iunie

  „Domnul să-ţi fie desfătarea şi El îţi va da tot ce-ţi doreşte inima.” – Psalmii 37:4

  ULM (Ultra Leger Motorise) este un mic deltaplan echipat cu motor. Pilotarea se face stând aşezat ca într-un avion mic. Aparatul zboară cu viteza unei biciclete motorizate. Are ca dezavantaj principal zgomotul, altfel este o distracţie interesantă.

  Noi descoperim diferite pasiuni şi, practicându-le, simţim o reală încântare. Fiecare om îşi găseşte ceva plăcut de făcut şi petrece mult timp ori consumă resurse financiare pentru acea plăcere. Pasiunile şi plăcerile par a fi ceva cu care ne trezim, ca şi o setare primită din naştere. Dar, în realitate, noi alegem ce dezvoltăm; plăcerile se educă fără să ne dăm seama şi pasiunile se cultivă pas cu pas la fiecare vârstă. Nu este nevoie decât de ceva care ne scoate din banal sau din cotidian. Poate fi ceva mai costisitor sau ceva foarte ieftin. Ne face bine să avem pasiuni şi hobby-uri. Se spune că doar oamenii morţi nu au pasiuni. Este important însă în ce direcţie orientăm sau permitem ca pasiunile noastre să se îndrepte, unde ne vor conduce. Şi în acest domeniu inspiraţia din Cuvântul lui Dumnezeu ne va fi de ajutor.

  Provocare

  Ai o pasiune, un hobby pe care îl cultivi? Fă un gest frumos şi împărtăşeşte cu unul dintre prieteni hobby-ul tău. Oferă-i informaţii şi posibilitatea să încerce. Realizaţi ceva împreună.

  Făgăduința pentru azi - 7 iunie - 2020. Ai o pasiune, un hobby pe care îl cultivi? Fă un gest frumos şi împărtăşeşte cu unul dintre prieteni hobby-ul tău. Oferă-i informaţii şi posibilitatea să încerce. Realizaţi ceva împreună.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...