Făgăduința pentru azi – 12 iunie

  „Bunătăţile Domnului nu s-au sfârşit, îndurările Lui nu sunt la capăt, ci se înnoiesc în fiecare dimineaţă.” – Plângerile 3:22,23

  În statul Washington, oricine afirmă că are părinţi bogaţi comite o ilegalitate. Este considerată o discriminare şi o jignire la adresa celor ce au posibilităţi limitate. Toţi oamenii trebuie să fie trataţi egal şi nu e permisă vreo diferenţiere nici măcar în cuvinte. Există multe legi aberante în lume, chiar şi în ţări foarte civilizate.

  Din fericire, noi putem declara că avem cel mai bogat Tată, pe Dumnezeu. Ne putem chiar mândri cu acest lucru. Important este să fim conştienţi că bogăţia Lui nu ne ajută la nimic dacă nu ne împărtăşim din ea şi dacă nu-i ajutăm nici pe alţii să facă acest lucru. La ce ajută o cămară plină dacă am ţine-o încuiată? Spre deosebire de alte resurse, tezaurul lui Dumnezeu este inepuizabil. Noi avem impresia limitată că, dacă ne-a binecuvântat o dată, nu mai e posibil să ne dea ceva şi a doua oară. Noi înşine ne limităm accesul la averea Tatălui nostru. Gândeşte-te ce ai nevoie şi nu ai avut curajul să Îi ceri în ultima vreme. Ai curajul în această zi şi spune-I dorinţa şi nevoia ta. Lasă-L pe El să decidă dacă poate şi vrea să îţi ofere acel lucru.

  Provocare

  Fă un top 3 al principalelor tale nevoi de acum. Roagă-te în fiecare zi în mod special pentru un răspuns. Urmăreşte ce se întâmplă, apoi nu uita să fii recunoscător.

  Făgăduința pentru azi - 12 iunie - 2020. Fă un top 3 al principalelor tale nevoi de acum. Roagă-te în fiecare zi în mod special pentru un răspuns. Urmăreşte ce se întâmplă, apoi nu uita să fii recunoscător.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...