Făgăduința pentru azi – 19 iunie

„Eu sunt sărac şi lipsit, dar Domnul Se gândeşte la mine.” – Psalmii 40:17

Există un peştişor mic, înarmat cu un ac ascuţit, care e unul din duşmanii cei mai de temut ai rechinului. Dacă este înghiţit de acest uriaş animal răpitor, peştişorul sparge cu acul pântecele rechinului şi iese în libertate. Ca urmare a acestei evadări, rechinul moare.

Prea mici pentru un război aşa de mare cum este războiul pe care Satana l-a început împotriva lui Dumnezeu. Omul ar putea fi victimă sigură a şiretlicurilor celui rău dacă ar fi lăsat la voia acestuia. Din fericire, chiar şi atunci când ispititorul reuşeşte să-l atragă pe om în cursă, Dumnezeu nu îl lasă acolo unde a căzut, ci îi întinde mâna şi îl ridică. Prin forţe proprii, omul nu face faţă atacurilor, dar, atunci când îşi încredinţează viaţa în mâna Protectorului divin, este de neînvins. Este important aşadar ca omul să arate prin deciziile sale foarte clar de partea cui vrea să fie. Satana trebuie să ştie foarte clar că noi Îl alegem pe Dumnezeu ca Stăpân. În acest fel legitimăm ocrotirea lui Dumnezeu şi prietenia Lui; Îi dăm dreptul să intervină şi să ne apere. Fiecare început de zi trebuie să fie o nouă invitaţie către Dumnezeu, ca El să facă parte din viaţa noastră. Astfel vom fi la adăpost.

Provocare

Scrie făgăduinţa de azi pe un bileţel şi pune-o printre lucrurile pe care le iei cu tine. Reciteşte-o de câteva ori. La finalul zilei, oferă acest text cuiva pentru ziua de mâine.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 19 iunie - Devoțional tineri. Scrie făgăduinţa de azi pe un bileţel şi pune-o printre lucrurile pe care le iei cu tine. Reciteşte-o de câteva ori. La finalul zilei, oferă acest text cuiva pentru ziua de mâine. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.