Articolul precedentAz igaz jellem
  Articolul următorCorect până la capăt

  Făgăduința pentru azi – 23 iunie

  „Dar oricui va bea din apa pe care i-o voi da Eu în veac nu-i va fi sete, ba încă apa pe care i-o voi da Eu se va preface în el într-un izvor de apă, care va ţâşni în viaţa veşnică.” – Ioan 4:14

  Durata de viaţă a unei papile gustative este de 10 zile. Oare putem să ne reeducăm gusturile? Se pare că da. Tocmai datorită vremelniciei acestui element din corpul nostru avem şansa multor schimbări în ce priveşte gustul.

  Odată ce am trăit o legătură, o interferenţă cu Dumnezeu şi cu principiile Lui, viaţa noastră rămâne marcată pentru totdeauna. Acest lucru însă nu face obligatorie mântuirea sau primirea binecuvântărilor. Ne vom aminti pentru totdeauna, la intensităţi diferite, întâlnirea noastră cu Dumnezeu, dar vom avea şi libertatea de a ne lăsa influenţaţi de El ori de a merge mai departe neschimbaţi. În cazul în care alegem să lăsăm ca apropierea noastră de Mântuitorul să meargă mai departe şi să se dezvolte într-o relaţie de prietenie continuă, vom simţi schimbări care numai în lumea lui Dumnezeu se petrec. Promisiunea Lui este că inima va fi atât de mult transformată, că, din ceva în care zace tot răul, se va deschide un izvor de viaţă. Practic, viaţa primită de la Dumnezeu, Prietenul nostru, va depăşi limitele fiinţei noastre şi-i va inunda şi pe cei din jur. La urma urmei, acesta este marele plan pe care îl are Dumnezeu cu noi.

  Provocare

  Vizitează un izvor. Priveşte cu atenţie şi gândeşte-te cum ar fi inima ta dacă Dumnezeu ar putea locui permanent în ea!

  Făgăduința pentru azi - 23 iunie - 2020. Vizitează un izvor. Priveşte cu atenţie şi gândeşte-te cum ar fi inima ta dacă Dumnezeu ar putea locui permanent în ea!
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Publicate astăzi

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  În brațele iubirii Sale

  Fiica mea este în mâinile lui Dumnezeu. Nu există un loc mai bun decât atât. Peste o săptămână, de la momentul când scriu aceste rânduri, ea va fi la al treilea tratament de chimioterapie și pot să îmi imaginez cum Dumnezeu stă alături de ea, ținând-o în brațele iubirii Sale.

  Mângâierea, în lumea animală

  Astăzi încearcă să încurajezi pe cineva care are nevoie să fie încurajat. Nu contează dacă este bun sau rău, dacă se potriveşte sau nu ideilor tale. Răspunde la invitaţia lui Dumnezeu de a-i oferi susţinere aproapelui tău. Vei găsi prietenie şi satisfacţie dacă faci ce zice Dumnezeu.

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Új élet

  „Felelt Jézus: Bizony, bizony mondom néked: ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet...