Făgăduința pentru azi – 27 iunie

„Voi aveţi totul deplin în El.” – Coloseni 2:10

„Putem fi o binecuvântare unii pentru alţii. Dacă suntem ai lui Hristos, gândurile noastre cele mai plăcute se vor ocupa numai de El. Privind la frumuseţea caracterului Său, vom fi schimbaţi. ” – Ellen White

Noi, oamenii, avem puţine momente când suntem pe deplin mulţumiţi; mereu avem tendinţa de a mai vrea ceva, chiar în momentul când se consumă cea mai recentă satisfacţie. Nici nu s-a încheiat un moment în care suntem fericiţi, că deja construim următoarea aşteptare: „Cum ar fi dacă…”. Adevărul este că o inimă care nu învaţă să fie mulţumită şi fericită nu va putea oferi altora decât frustrare şi nemulţumire. De obicei, avem tendinţa să-i evităm pe cei care sunt mereu nesatisfăcuţi de ceva. Avem noi insatisfacţiile noastre, nu le mai dorim şi pe ale altora.

Cea mai importantă nevoie în lumea contemporană este nevoia de oameni cu inima atât de legată de Dumnezeu, încât să răspândească în mod natural binecuvântarea mulţumirii. Oamenii au nevoie de persoane optimiste şi luminoase; este nevoie de copii ai lui Dumnezeu fericiţi cu prezenţa Lui şi gata să le arate şi celorlalţi cât de împlinită poate fi relaţia cu El. O vorbă profundă spune aşa: „Un creştin trist este un trist creştin.” Tu cum eşti?

Provocare

Roagă-te ca astăzi să poţi răspândi bucuria unui om mântuit; fii pozitiv, povesteşte doar experienţele frumoase, încurajează-i pe cei cu care te vei întâlni. Vei simţi că lucrurile se vor schimba în mai bine.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 27 iunie - Devoțional tineri. Roagă-te ca astăzi să poţi răspândi bucuria unui om mântuit; fii pozitiv, povesteşte doar experienţele frumoase, încurajează-i pe cei cu care te vei întâlni. Vei simţi că lucrurile se vor schimba în mai bine. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.