Articolul precedentHiggy és engedelmeskedj!
  Articolul următorMantaua salvatoare

  Făgăduința pentru azi – 3 iulie

  „Căci Tu eşti bun, Doamne, gata să ierţi şi plin de îndurare cu toţi cei ce Te cheamă.” – Psalmii 86:5

  În timp ce la majoritatea fiinţelor gura este dotată cu papile gustative, la fluturi este diferit; fluturii gustă cu ajutorul picioarelor.

  Păcat că foarte mulţi oameni nu gustă cu nimic, nici măcar cu inima, bunătatea lui Dumnezeu. Se spune că nu putem oferi ceva ce nu avem noi înşine. Ai văzut cât de puţin iertăm şi cât de puţin reuşesc oamenii să-i ierte pe cei care greşesc? Ai observat cât de mare este dorinţa societăţii ca aceia care au greşit să plătească? Nu putem oferi iertare din moment ce noi înşine nu ne simţim iertaţi. Nu putem acorda clemenţă dacă noi ne simţim vinovaţi şi condamnaţi în permanenţă. Oare ce parte din viaţa şi din fiinţa noastră ar trebui să se specializeze în a gusta iertarea şi bunătatea lui Dumnezeu? Gândul ar putea aduce convingerea iertării? Inima ar fi în stare să simtă harul lui Dumnezeu? Mâinile ar putea lăsa jos povara de vinovăţie pe care o purtăm mereu şi încercăm să o aşezăm şi în spatele celorlalţi? Este clar că numai vindecarea Mântuitorului poate rezolva această suferinţă. Ce ar fi să-I cerem azi iertare şi să fim gata să iertăm la rândul nostru?

  Provocare

  Gândeşte-te la o persoană pe care nu o poţi ierta şi roagă-te azi să poţi face un pas de împăcare spre acea persoană.

  Făgăduința pentru azi - 3 iulie - 2020. Gândeşte-te la o persoană pe care nu o poţi ierta şi roagă-te azi să poţi face un pas de împăcare spre acea persoană.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Patru anotimpuri

  Având în vedere grija și dragostea cu care Tatăl nostru a pregătit această planetă drept cămin al nostru, Îi datorăm cel puțin respectul pentru opera Lui și ne datorăm nouă înșine păstrarea în condiții cât mai plăcute a acestui loc primit cadou. Noi nu putem distruge planeta, nici măcar Diavolul nu poate, dar o putem degrada și ne putem îngreuna viața chiar aici unde ar trebui să fim fericiți și să ne simțim confortabil.

  Sfertul academic

  Orice scuză ai acum în spatele căreia așezi lipsa de punctualitate ar trebui abandonată. Atunci când întârziem, chiar și la o întâlnire simplă cu familia sau prietenii, transmitem lipsă de considerație și impolitețe. Nu supărarea sau reproșurile cuiva ar trebui să ne facă mai punctuali, ci respectul față de noi înșine și educația.

  Cele patru zări

  Acolo, în locul în care te-a așezat Dumnezeu prin familia ta, fă tot ce este mai bine pentru ca viața comunității în care trăiești să fie mai ușoară și mai plăcută. Nu te considera un străin, ci integrează-te în societatea care te găzduiește!

  Tracțiune integrală

  Cineva care se pregătește pentru Împărăția lui Dumnezeu trebuie să înțeleagă principiul colaborării. În viziunea divină, noi toți formăm un singur trup al cărui Cap este chiar Hristos. Membrele unui trup colaborează într-un mod armonios, perfect. Atunci când nu se întâmplă așa, se consideră că acel corp este bolnav.

  Publicate astăzi

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Te rog, salvează-mă!

  Doamne, Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit prin copiii mei! Te rog, ajută-mă să fac tot posibilul să îi îndrum prin exemplu și învățătură spre mântuire! PROVOCARE: Caută să descoperi astăzi „bombele” cu care se joacă copiii tăi sau cei din jurul tău și fă tot ce poți ca să îi salvezi!

  Mások megmentéséért élni

  „Mondta pedig mindenkinek: Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a keresztjét...

  Frații mei

  Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe...