Făgăduința pentru azi – 3 iulie

„Căci Tu eşti bun, Doamne, gata să ierţi şi plin de îndurare cu toţi cei ce Te cheamă.” – Psalmii 86:5

În timp ce la majoritatea fiinţelor gura este dotată cu papile gustative, la fluturi este diferit; fluturii gustă cu ajutorul picioarelor.

Păcat că foarte mulţi oameni nu gustă cu nimic, nici măcar cu inima, bunătatea lui Dumnezeu. Se spune că nu putem oferi ceva ce nu avem noi înşine. Ai văzut cât de puţin iertăm şi cât de puţin reuşesc oamenii să-i ierte pe cei care greşesc? Ai observat cât de mare este dorinţa societăţii ca aceia care au greşit să plătească? Nu putem oferi iertare din moment ce noi înşine nu ne simţim iertaţi. Nu putem acorda clemenţă dacă noi ne simţim vinovaţi şi condamnaţi în permanenţă. Oare ce parte din viaţa şi din fiinţa noastră ar trebui să se specializeze în a gusta iertarea şi bunătatea lui Dumnezeu? Gândul ar putea aduce convingerea iertării? Inima ar fi în stare să simtă harul lui Dumnezeu? Mâinile ar putea lăsa jos povara de vinovăţie pe care o purtăm mereu şi încercăm să o aşezăm şi în spatele celorlalţi? Este clar că numai vindecarea Mântuitorului poate rezolva această suferinţă. Ce ar fi să-I cerem azi iertare şi să fim gata să iertăm la rândul nostru?

Provocare

Gândeşte-te la o persoană pe care nu o poţi ierta şi roagă-te azi să poţi face un pas de împăcare spre acea persoană.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 3 iulie - Devoțional tineri. Gândeşte-te la o persoană pe care nu o poţi ierta şi roagă-te azi să poţi face un pas de împăcare spre acea persoană. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.