Făgăduința pentru azi – 21 iulie

„Când Mă va chema, îi voi răspunde; voi fi cu el în strâmtorare, îl voi izbăvi şi-l voi proslăvi.” – Psalmii 91:15

Rechinul alb simte o picătură de sânge chiar şi în 4,6 milioane de litri de apă şi poate să muşte cu o forţă de mai multe tone pe centimetru pătrat. Victima nu are nicio şansă.

Satana este ca un rechin periculos: cum simte pe cineva rănit sau derutat, el atacă fără milă. Nu scapă nici cea mai mică ocazie. Este periculos pentru noi să fim fără ajutor sau neprotejaţi atunci când trecem prin momente dificile sau chiar prin căderi. Este important să nu uităm că Dumnezeu rămâne lângă cei ce Îl cheamă, chiar dacă aceştia nu sunt nişte persoane perfecte şi au momente de slăbiciune. Tocmai în aceste clipe de slăbiciune noi îl atragem pe duşman şi de aceea este esenţial să fim sub ocrotirea lui Dumnezeu. Când ni se întâmplă să greşim, descurajarea ne şopteşte că nu e cazul să ne rugăm; că ar fi o jignire pentru Dumnezeu rugăciunea unui om păcătos etc. Dacă renunţăm şi amânăm închinarea pentru atunci când vom fi mai buni sau mai tari, Satana se bucură pentru că el asta aşteaptă. Indiferent ce ţi se întâmplă astăzi, nu ezita să te rogi, Dumnezeu te va ajuta.

Provocare

Ce ar fi să porneşti deja cu rugăciune? Cere iertare şi ocrotire.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 21 iulie - Devoțional tineri. Ce ar fi să porneşti deja cu rugăciune? Cere iertare şi ocrotire. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.