Articolul precedentA győzelem biztos!
  Articolul următorDe zece ori

  Făgăduința pentru azi – 21 iulie

  „Când Mă va chema, îi voi răspunde; voi fi cu el în strâmtorare, îl voi izbăvi şi-l voi proslăvi.” – Psalmii 91:15

  Rechinul alb simte o picătură de sânge chiar şi în 4,6 milioane de litri de apă şi poate să muşte cu o forţă de mai multe tone pe centimetru pătrat. Victima nu are nicio şansă.

  Satana este ca un rechin periculos: cum simte pe cineva rănit sau derutat, el atacă fără milă. Nu scapă nici cea mai mică ocazie. Este periculos pentru noi să fim fără ajutor sau neprotejaţi atunci când trecem prin momente dificile sau chiar prin căderi. Este important să nu uităm că Dumnezeu rămâne lângă cei ce Îl cheamă, chiar dacă aceştia nu sunt nişte persoane perfecte şi au momente de slăbiciune. Tocmai în aceste clipe de slăbiciune noi îl atragem pe duşman şi de aceea este esenţial să fim sub ocrotirea lui Dumnezeu. Când ni se întâmplă să greşim, descurajarea ne şopteşte că nu e cazul să ne rugăm; că ar fi o jignire pentru Dumnezeu rugăciunea unui om păcătos etc. Dacă renunţăm şi amânăm închinarea pentru atunci când vom fi mai buni sau mai tari, Satana se bucură pentru că el asta aşteaptă. Indiferent ce ţi se întâmplă astăzi, nu ezita să te rogi, Dumnezeu te va ajuta.

  Provocare

  Ce ar fi să porneşti deja cu rugăciune? Cere iertare şi ocrotire.

  Făgăduința pentru azi - 21 iulie - 2020. Ce ar fi să porneşti deja cu rugăciune? Cere iertare şi ocrotire.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Două mâini, două picioare

  Orice sistem de a fenta implicarea sau de a susține egoismul ai avea, este momentul să îl dezactivezi. Este un subiect real pentru rugăciune și schimbare. Încă mai putem regreta și cere ajutor.

  Publicate astăzi

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  Vei merge acolo unde Dumnezeu te trimite?

  Mă rog ca, atunci când ești singură și tristă, să arunci asupra lui Dumnezeu toate îngrijorările tale. Lasă-L pe El să le ducă pentru tine. El a promis să-ți meargă alături la fiecare pas.

  O generație de înţelepţi

  Tu poţi deveni un mijloc prin care cei bătrâni să primească răspuns la cererea lor pentru ocrotire. E posibil ca Dumnezeu să te cheme să uşurezi poverile unui vârstnic care este sau nu un membru al familiei tale.

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Biztos menedék

  „Mert ímé az Úr kijő helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, felmutatja a föld...