Făgăduința pentru azi – 26 iulie

„Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.” – Marcu 13:31

Maşinile şi uzinele emană foarte mult bioxid de carbon, iar căldura rămâne prizonieră în atmosferă din cauza rolului de barieră protectoare pe care aceasta îl joacă. Temperatura creşte astfel mereu. Aceasta este ceea ce numim efectul de seră. Oricât vor manifesta iubitorii de natură sau ONG-urile, deteriorarea condiţiilor de viaţă va continua.

Pentru cei care cred cuvintele Bibliei şi profeţiile făcute chiar de Mântuitorul, deteriorarea planetei nu este o surpriză, iar creştinii se pregătesc pentru evenimente care au legătură cu sfârşitul acestei lumi. Planul lui Dumnezeu nu este să conserve ruinele pământului, ci să-i pregătească pe oameni pentru o viaţă nouă şi pentru un pământ refăcut după revenirea Lui. Dacă te uiţi azi în jurul tău, poţi observa cu uşurinţă semne ale stricăciunii. E posibil să te pună pe gânduri acest lucru, dar nu lăsa subiectul să devină motiv de descurajare, nu este cazul. Gândeşte-te că Acela care ţine totul în mâna Lui nu va permite ca omul sau forţele dezlănţuite ale fenomenelor din natură să pună în pericol viaţa copiilor Săi.

Provocare

Vezi în ce fel ai putea iniţia o acţiune de curăţenie în jurul locuinţei tale. Nu neapărat pentru salvarea planetei, ci pentru a fi mai plăcut locul unde trăieşti.

Daniel Chirileanu
Daniel Chirileanu
Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video