Făgăduința pentru azi – 26 iulie

  „Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.” – Marcu 13:31

  Maşinile şi uzinele emană foarte mult bioxid de carbon, iar căldura rămâne prizonieră în atmosferă din cauza rolului de barieră protectoare pe care aceasta îl joacă. Temperatura creşte astfel mereu. Aceasta este ceea ce numim efectul de seră. Oricât vor manifesta iubitorii de natură sau ONG-urile, deteriorarea condiţiilor de viaţă va continua.

  Pentru cei care cred cuvintele Bibliei şi profeţiile făcute chiar de Mântuitorul, deteriorarea planetei nu este o surpriză, iar creştinii se pregătesc pentru evenimente care au legătură cu sfârşitul acestei lumi. Planul lui Dumnezeu nu este să conserve ruinele pământului, ci să-i pregătească pe oameni pentru o viaţă nouă şi pentru un pământ refăcut după revenirea Lui. Dacă te uiţi azi în jurul tău, poţi observa cu uşurinţă semne ale stricăciunii. E posibil să te pună pe gânduri acest lucru, dar nu lăsa subiectul să devină motiv de descurajare, nu este cazul. Gândeşte-te că Acela care ţine totul în mâna Lui nu va permite ca omul sau forţele dezlănţuite ale fenomenelor din natură să pună în pericol viaţa copiilor Săi.

  Provocare

  Vezi în ce fel ai putea iniţia o acţiune de curăţenie în jurul locuinţei tale. Nu neapărat pentru salvarea planetei, ci pentru a fi mai plăcut locul unde trăieşti.

  Făgăduința pentru azi - 26 iulie - 2020. Vezi în ce fel ai putea iniţia o acţiune de curăţenie în jurul locuinţei tale. Nu neapărat pentru salvarea planetei, ci pentru a fi mai plăcut locul unde trăieşti.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Șase personaje în căutarea unui autor

  Cu adevărat protejat este doar cel ce își bazează deciziile și cunoașterea pe inspirația divină. Călăuzirea Duhului este un dar prețios, pe care îl putem primi dacă îl cerem.

  6! 6! Vine Poliția!

  Înaintea lui Dumnezeu, toate lucrurile sunt descoperite. Ar fi inutilă preocuparea de a ascunde. Mai potrivită este atitudinea descrisă în cuvintele: „Ferice de cel ce nu-și ascunde fărădelegea!”

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...