Făgăduința pentru azi – 26 iulie

  „Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.” – Marcu 13:31

  Maşinile şi uzinele emană foarte mult bioxid de carbon, iar căldura rămâne prizonieră în atmosferă din cauza rolului de barieră protectoare pe care aceasta îl joacă. Temperatura creşte astfel mereu. Aceasta este ceea ce numim efectul de seră. Oricât vor manifesta iubitorii de natură sau ONG-urile, deteriorarea condiţiilor de viaţă va continua.

  Pentru cei care cred cuvintele Bibliei şi profeţiile făcute chiar de Mântuitorul, deteriorarea planetei nu este o surpriză, iar creştinii se pregătesc pentru evenimente care au legătură cu sfârşitul acestei lumi. Planul lui Dumnezeu nu este să conserve ruinele pământului, ci să-i pregătească pe oameni pentru o viaţă nouă şi pentru un pământ refăcut după revenirea Lui. Dacă te uiţi azi în jurul tău, poţi observa cu uşurinţă semne ale stricăciunii. E posibil să te pună pe gânduri acest lucru, dar nu lăsa subiectul să devină motiv de descurajare, nu este cazul. Gândeşte-te că Acela care ţine totul în mâna Lui nu va permite ca omul sau forţele dezlănţuite ale fenomenelor din natură să pună în pericol viaţa copiilor Săi.

  Provocare

  Vezi în ce fel ai putea iniţia o acţiune de curăţenie în jurul locuinţei tale. Nu neapărat pentru salvarea planetei, ci pentru a fi mai plăcut locul unde trăieşti.

  Făgăduința pentru azi - 26 iulie - 2020. Vezi în ce fel ai putea iniţia o acţiune de curăţenie în jurul locuinţei tale. Nu neapărat pentru salvarea planetei, ci pentru a fi mai plăcut locul unde trăieşti.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...