Făgăduința pentru azi – 5 august

„Căci Cuvântul Domnului este adevărat şi toate lucrările Lui se împlinesc cu credincioşie.” – Psalmii 33:4

Crocodilul care tocmai a eclozat e de trei ori mai mare decât oul din care abia a ieşit. Biologii caută explicaţia acestui paradox şi singura de până acum este că, în interiorul oului, puiul stă foarte comprimat şi îşi permite să se relaxeze abia după ieșirea din ou, când este eliberat din prinsoare.

Spre deosebire de multe alte fiinţe, omul vine pe lume foarte firav şi are nevoie de multă susţinere pentru a creşte şi pentru ca abilităţile lui să se dezvolte ori să fie descoperite. Totuşi, destinul omului este incomparabil superior şi mai complex faţă de cel al oricărei alte fiinţe din lumea noastră. Dumnezeu promite un viitor nelimitat şi posibilităţi incredibile pentru copiii Lui. El Şi-ar dori ca noi să creştem în orice privinţă şi să ne bucurăm de fiecare etapă din existenţa noastră. Deşi păcatul a adus în lume o sumedenie de lucruri îngrozitoare, Tatăl nostru păstrează încă frumuseţi naturale incredibile şi descoperă minţii omului realităţi nebănuite, tocmai pentru ca el să se bucure de rostul pe care îl are. Nimic din planurile de bine pe care le are Dumnezeu cu noi nu va rămâne neîmplinit. El Se îngrijeşte de noi chiar şi atunci când noi Îl ignorăm sau Îl evităm.

Provocare

Cere-I astăzi lui Dumnezeu să îţi descopere mai clar planul Lui cu tine.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 5 august - Devoțional tineri. Cere-I astăzi lui Dumnezeu să îţi descopere mai clar planul Lui cu tine. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.