Făgăduința pentru azi – 6 august

  „Căci păcatul nu va mai stăpâni asupra voastră, pentru că nu sunteţi sub Lege, ci sub har.” – Romani 6:14

  Zmeul a fost mai întâi o armă. Chinezii generalului Han Xing au lansat zmeie pictate cu figuri fioroase, care au semănat panica printre inamici şi i-au pus pe fugă. De aici şi denumirea de zmeu. Maorii din Noua Zeelandă le foloseau ca instrumente de ghicit viitorul.

  Purtăm cu noi zi de zi povara greşelilor noastre şi, în loc să se uşureze din greutate, mai mult se adună. Ne raportăm la Legea pe care am încălcat-o şi care încă ne sperie, dorindu-ne să găsim eliberare. Deşi Hristos a murit pentru fărădelegile noastre şi ne făgăduieşte iertare pentru păcatele mărturisite cu sinceritate, nouă ne este greu să acceptăm graţierea şi nu reuşim să avem deplină încredere în Mântuitorul nostru. În plus, Satana aduce pe bolta conştiinţei noastre imaginea greşelilor şi o prezintă înspăimântător, cu scopul de a ne demoraliza, ca să renunţăm. În ziua când vom sta faţă în faţă cu Mântuitorul, vom descoperi că El ne-a iertat de mult şi am fi fost mai fericiţi dacă ne încredeam în iubirea şi promisiunile Lui. Astăzi, lasă povara jos, roagă-te pentru iertare, dar şi pentru mai multă încredere.

  Provocare

  Găseşte un copil care nu a realizat niciodată un zmeu şi ajută-l să facă unul frumos colorat.

  Făgăduința pentru azi - 6 august - 2020. Găseşte un copil care nu a realizat niciodată un zmeu şi ajută-l să facă unul frumos colorat.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...