Articolul precedentNoe și consumul de carne
  Articolul următorCrucificarea

  Făgăduința pentru azi – 9 august

  „El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit.” – Psalmii 55:22

  Un om se naşte cu 300 de oase, dar, când devine adult, nu mai are decât 206 oase. Cu toate acestea, echilibrul şi mişcările lui nu au de suferit. Evoluţie nu înseamnă neapărat mărirea cantităţii sau a numărului şi nici acumulare. În dezvoltarea noastră e posibil ca unele lucruri sau părţi ale fiinţei să îşi fi îndeplinit scopul, iar altele preiau din funcţii fără ca această restructurare să afecteze simţitor bunăstarea noastră. Orice transformări ar traversa omul de-a lungul vieţii, ele nu sunt fără ca Stăpânul creaţiei să ştie de ele. Nici măcar un fir de păr nu se mişcă fără ştirea Lui.

  Unele schimbări sunt semnul maturizării, altele pot fi indicii că am înaintat în vârstă. Din copilărie şi până la apusul vieţii, noi ne tot transformăm şi nu doar din punct de vedere fizionomic, ci şi în interiorul nostru; concepţiile noastre, obiceiurile şi gusturile se modifică incredibil de mult. Există o veste bună în această călătorie: Dumnezeu nu ne părăseşte şi veghează ca noi nu doar să supravieţuim, ci să trăim împliniţi şi satisfăcuţi cu viaţa noastră.

  Provocare

  Dacă vrei să păstrezi cât mai mult unele dintre oasele tale, îngrijeşte de dinţii tăi şi păstrează-i sănătoşi.

  Făgăduința pentru azi - 9 august - 2020. Dacă vrei să păstrezi cât mai mult unele dintre oasele tale, îngrijeşte de dinţii tăi şi păstrează-i sănătoşi.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Patru anotimpuri

  Având în vedere grija și dragostea cu care Tatăl nostru a pregătit această planetă drept cămin al nostru, Îi datorăm cel puțin respectul pentru opera Lui și ne datorăm nouă înșine păstrarea în condiții cât mai plăcute a acestui loc primit cadou. Noi nu putem distruge planeta, nici măcar Diavolul nu poate, dar o putem degrada și ne putem îngreuna viața chiar aici unde ar trebui să fim fericiți și să ne simțim confortabil.

  Sfertul academic

  Orice scuză ai acum în spatele căreia așezi lipsa de punctualitate ar trebui abandonată. Atunci când întârziem, chiar și la o întâlnire simplă cu familia sau prietenii, transmitem lipsă de considerație și impolitețe. Nu supărarea sau reproșurile cuiva ar trebui să ne facă mai punctuali, ci respectul față de noi înșine și educația.

  Cele patru zări

  Acolo, în locul în care te-a așezat Dumnezeu prin familia ta, fă tot ce este mai bine pentru ca viața comunității în care trăiești să fie mai ușoară și mai plăcută. Nu te considera un străin, ci integrează-te în societatea care te găzduiește!

  Tracțiune integrală

  Cineva care se pregătește pentru Împărăția lui Dumnezeu trebuie să înțeleagă principiul colaborării. În viziunea divină, noi toți formăm un singur trup al cărui Cap este chiar Hristos. Membrele unui trup colaborează într-un mod armonios, perfect. Atunci când nu se întâmplă așa, se consideră că acel corp este bolnav.

  Publicate astăzi

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Te rog, salvează-mă!

  Doamne, Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit prin copiii mei! Te rog, ajută-mă să fac tot posibilul să îi îndrum prin exemplu și învățătură spre mântuire! PROVOCARE: Caută să descoperi astăzi „bombele” cu care se joacă copiii tăi sau cei din jurul tău și fă tot ce poți ca să îi salvezi!

  Mások megmentéséért élni

  „Mondta pedig mindenkinek: Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a keresztjét...

  Frații mei

  Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe...