Făgăduința pentru azi – 9 august

„El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit.” – Psalmii 55:22

Un om se naşte cu 300 de oase, dar, când devine adult, nu mai are decât 206 oase. Cu toate acestea, echilibrul şi mişcările lui nu au de suferit. Evoluţie nu înseamnă neapărat mărirea cantităţii sau a numărului şi nici acumulare. În dezvoltarea noastră e posibil ca unele lucruri sau părţi ale fiinţei să îşi fi îndeplinit scopul, iar altele preiau din funcţii fără ca această restructurare să afecteze simţitor bunăstarea noastră. Orice transformări ar traversa omul de-a lungul vieţii, ele nu sunt fără ca Stăpânul creaţiei să ştie de ele. Nici măcar un fir de păr nu se mişcă fără ştirea Lui.

Unele schimbări sunt semnul maturizării, altele pot fi indicii că am înaintat în vârstă. Din copilărie şi până la apusul vieţii, noi ne tot transformăm şi nu doar din punct de vedere fizionomic, ci şi în interiorul nostru; concepţiile noastre, obiceiurile şi gusturile se modifică incredibil de mult. Există o veste bună în această călătorie: Dumnezeu nu ne părăseşte şi veghează ca noi nu doar să supravieţuim, ci să trăim împliniţi şi satisfăcuţi cu viaţa noastră.

Provocare

Dacă vrei să păstrezi cât mai mult unele dintre oasele tale, îngrijeşte de dinţii tăi şi păstrează-i sănătoşi.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 9 august - Devoțional tineri. Dacă vrei să păstrezi cât mai mult unele dintre oasele tale, îngrijeşte de dinţii tăi şi păstrează-i sănătoşi. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.