Articolul precedentLa pas cu Iisus!
  Articolul următorS-a isprăvit

  Făgăduința pentru azi – 12 august

  „Dumnezeul păcii va zdrobi în curând pe Satana sub picioarele voastre.” – Romani 16:20

  Pirania, un peştişor din America de Sud, are nişte dinţi înspăimântători. Poate transforma un bou enorm într-un schelet într-un timp foarte scurt.

  Războiul este o sumă de bătălii, iar învingătorul se poate stabili în momentul în care rămâne un supravieţuitor şi cineva capitulează forţat sau de bunăvoie. Marea luptă din univers nu se reduce doar la planeta noastră, ci implică universul întreg. Satana nu este în război doar cu omul. De fapt, el e în primul rând duşmanul lui Dumnezeu, apoi se îndreaptă împotriva întregii Lui creaţii. În momentele de răzvrătire şi decădere a oamenilor pare că nimic nu-l va învinge, dar adevărul este că încă nu a sosit momentul distrugerii lui definitive. Se apropie ceasul în care, după ce Îi va pune la adăpost pe copiii Lui, Dumnezeu va aduce la îndeplinire eradicarea ispititorului şi a rezultatelor acţiunilor sale. Dacă acum reprezentarea lui Dumnezeu este de Domn al păcii, atunci când va îmbrăca haina de judecător îl va spulbera pentru totdeauna pe acela care a creat haos, suferinţă şi aproape insuportabila dramă din univers, în general, şi de pe pământ, în mod special. Rezistă astăzi în bătăliile cu răul, mai e puţin până la dispariţia lui.

  Provocare

  Aminteşte-ţi un moment concret când ai simţit că l-ai biruit pe Satana cu ajutorul lui Dumnezeu.

  Făgăduința pentru azi - 12 august - 2020. Aminteşte-ţi un moment concret când ai simţit că l-ai biruit pe Satana cu ajutorul lui Dumnezeu.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Șase personaje în căutarea unui autor

  Cu adevărat protejat este doar cel ce își bazează deciziile și cunoașterea pe inspirația divină. Călăuzirea Duhului este un dar prețios, pe care îl putem primi dacă îl cerem.

  6! 6! Vine Poliția!

  Înaintea lui Dumnezeu, toate lucrurile sunt descoperite. Ar fi inutilă preocuparea de a ascunde. Mai potrivită este atitudinea descrisă în cuvintele: „Ferice de cel ce nu-și ascunde fărădelegea!”

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...