Articolul precedentLa pas cu Iisus!
  Articolul următorS-a isprăvit

  Făgăduința pentru azi – 12 august

  „Dumnezeul păcii va zdrobi în curând pe Satana sub picioarele voastre.” – Romani 16:20

  Pirania, un peştişor din America de Sud, are nişte dinţi înspăimântători. Poate transforma un bou enorm într-un schelet într-un timp foarte scurt.

  Războiul este o sumă de bătălii, iar învingătorul se poate stabili în momentul în care rămâne un supravieţuitor şi cineva capitulează forţat sau de bunăvoie. Marea luptă din univers nu se reduce doar la planeta noastră, ci implică universul întreg. Satana nu este în război doar cu omul. De fapt, el e în primul rând duşmanul lui Dumnezeu, apoi se îndreaptă împotriva întregii Lui creaţii. În momentele de răzvrătire şi decădere a oamenilor pare că nimic nu-l va învinge, dar adevărul este că încă nu a sosit momentul distrugerii lui definitive. Se apropie ceasul în care, după ce Îi va pune la adăpost pe copiii Lui, Dumnezeu va aduce la îndeplinire eradicarea ispititorului şi a rezultatelor acţiunilor sale. Dacă acum reprezentarea lui Dumnezeu este de Domn al păcii, atunci când va îmbrăca haina de judecător îl va spulbera pentru totdeauna pe acela care a creat haos, suferinţă şi aproape insuportabila dramă din univers, în general, şi de pe pământ, în mod special. Rezistă astăzi în bătăliile cu răul, mai e puţin până la dispariţia lui.

  Provocare

  Aminteşte-ţi un moment concret când ai simţit că l-ai biruit pe Satana cu ajutorul lui Dumnezeu.

  Făgăduința pentru azi - 12 august - 2020. Aminteşte-ţi un moment concret când ai simţit că l-ai biruit pe Satana cu ajutorul lui Dumnezeu.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...