Făgăduința pentru azi – 25 august

„Căci Dumnezeu este Acela care lucrează în voi şi vă dă, după plăcerea Lui, şi voinţa, şi înfăptuirea.” – Filipeni 2:13

Fructele culese în orele de dimineaţă sau de seară sunt mult mai gustoase decât cele culese la amiază. Se pare că, în perioadele mai răcoroase, sucul din fructe este mai bogat, în timp ce căldura miezului zilei determină evaporarea unei cantităţi din suc, lăsând fructul mai uscat.

În forţele noastre proprii nu avem şanse de reuşită în lupta cu păcatul sau în planurile de orice fel. Ne lipseşte nu doar puterea, ci şi voinţa. Iar atunci când ne gândim la faptul că noi nu ne putem înmulţi voinţa, devenim îngrijoraţi. Important de ştiut este că Dumnezeu nu Se limitează la a avea aşteptări de la noi, ci, odată cu dorinţa Lui, ne şi pregăteşte pentru reuşită.

Ne echipează cu voinţă şi apoi cu puterea de realizare a ceea ce ne porunceşte. În aceste condiţii, biruinţa nu este decât o chestiune de acord între noi şi darul lui Dumnezeu. El revarsă în viaţa noastră acele resurse care sunt potrivite cu nevoile spirituale şi ne susţine chiar în descoperirea motivaţiei de care ducem lipsă. Dacă simţi că voinţa ta a slăbit şi nu găseşti forţa necesară unor decizii curajoase, nu te descuraja, ci apelează la sprijinul promis de Dumnezeu; El nu lasă fără răspuns nicio cerere de ajutor.

Provocare

Oferă cuiva (unui bătrân sau unui om sărac) câteva fructe de sezon sau nişte suc natural.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 25 august - Devoțional tineri. Oferă cuiva (unui bătrân sau unui om sărac) câteva fructe de sezon sau nişte suc natural. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.