Făgăduința pentru azi – 1 septembrie

„Vor lua în mână şerpi, dacă vor bea ceva de moarte, nu-i va vătăma, îşi vor pune mâinile peste bolnavi, şi bolnavii se vor însănătoşi.” – Marcu 16:18

În apele Oceanului Pacific trăieşte peştişorul Mixima, care are patru inimi, dispuse în organism cu funcţii separate: una pentru partea superioară a corpului şi celelalte pentru organele digestive, muşchi şi coadă. Poate trăi mai multe luni fără hrană şi se apără de duşmani secretând substanţe „fumigene”, în care se ascunde.

Atunci când Dumnezeu proiectează un lucru, acesta va fi desăvârşit şi original. Lui nu-I place banalitatea şi, pe lângă funcţionalitate impresionantă, totul este şi foarte interesant, unic. Probabil că unii vor zice de ce nu avem şi noi patru inimi. Dar întrebarea este ce te-ai face dacă ar durea toate patru lovite de o trădare sau o amărăciune. Un lucru uimitor la viaţa trăită împreună cu Dumnezeu este că ceea ce în mod firesc ar putea să ne ucidă ori să ne facă rău, datorită ocrotirii Lui, nu are un efect negativ asupra noastră, iar atunci când El ştie că e nevoie, face chiar minuni de vindecare prin copiii Lui. Nu trebuie să fii neapărat un vindecător sau un îmblânzitor de şerpi, dar poţi alina suferinţa prin rugăciune de mijlocire sau prin simpla prietenie cu cel care suferă.

Provocare

Vezi dacă astăzi vei întâlni pe cineva care este cu inima rănită de pe urma unei suferinţe, a unei relaţii deteriorate sau din altă cauză. Spune o vorbă de alinare, dar din toată inima ta.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 1 septembrie - Devoțional tineri. Vezi dacă astăzi vei întâlni pe cineva care este cu inima rănită de pe urma unei suferinţe, a unei relaţii deteriorate sau din altă cauză. Spune o vorbă de alinare, dar din toată inima ta. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.