Articolul precedentGyakorolj önuralmat!
  Articolul următorPiatra albă

  Făgăduința pentru azi – 9 septembrie

  „De la Tine vin bogăţia şi slava, Tu stăpâneşti peste tot, în mâna Ta sunt tăria şi puterea şi mâna Ta poate să mărească şi să întărească toate lucrurile.” – 1 Cronici 29:12

  De ce se zbate ochiul? Lipsa calciului din organism, a magneziului şi a potasiului provoacă apariţia unor spasme musculare necontrolate. Acestea mai pot fi cauzate şi de o oboseală musculară şi pot apărea atât la nivelul ochilor, cât şi în alte zone ale organismului.

  Adesea efectele au cauze directe, dar există şi situaţii în care nu se poate stabili o legătură decât dacă parcurgi nişte paşi înapoi. Unele dereglări sau incidente sunt determinate de o întâmplare mai veche şi nu neapărat de ultimul act dinainte de a deveni vizibil efectul. În ce priveşte aspectul spiritual al vieţii, aproape întotdeauna căderile sunt un proces care a început cu un anume timp înainte şi, pe neobservate, a produs modificări importante până la manifestarea vizibilă, spectaculoasă.

  Pentru ca optica noastră spirituală să rămână curată şi pentru ca discernământul nostru să nu se abată de la voia lui Dumnezeu, trebuie să fim hrăniţi cu acele învăţături ce menţin claritatea principiilor sănătoase. Dacă vom înceta să mai citim Cuvântul sau să mai avem legătură cu mesajele spirituale şi cu părtăşia celor de o credinţă cu noi, vom simţi că se stinge în noi dorinţa de a face eforturi spirituale şi va dispărea plăcerea de a avea preocupări de acest fel.

  Provocare

  Analizează activităţile tale spirituale; vezi ce lipseşte din ceea ce altădată te menţinea interesat de Dumnezeu. Reîncepe acel lucru.

  Făgăduința pentru azi - 9 septembrie - 2020. Analizează activităţile tale spirituale; vezi ce lipseşte din ceea ce altădată te menţinea interesat de Dumnezeu. Reîncepe acel lucru.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Publicate astăzi

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Salvat de o întâlnire de comitet

  Când ne începem ziua, să ne străduim să-L punem pe Dumnezeu în locul cuvenit. Doar făcând astfel îngerul Domnului își va așeza tabăra în jurul nostru și ne va păzi de orice rău.

  Rănile trecătoare

  Roagă-te astăzi ca Dumnezeu să te ajute să fii un prieten bun şi să-ţi dea destulă înţelepciune să poţi discerne prietenul adevărat de cel fals. Influenţa unui prieten poate fi atât de mare încât să-ţi compromită propria mântuire.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  A menny hibátlan igazgyöngye

  „Ismét hasonlatos a mennyek országa a kereskedőhöz, aki igazgyöngyöket keres.” (Mát 13,45)
 
„Az értékes igazgyöngy:...