Articolul precedentGyakorolj önuralmat!
  Articolul următorPiatra albă

  Făgăduința pentru azi – 9 septembrie

  „De la Tine vin bogăţia şi slava, Tu stăpâneşti peste tot, în mâna Ta sunt tăria şi puterea şi mâna Ta poate să mărească şi să întărească toate lucrurile.” – 1 Cronici 29:12

  De ce se zbate ochiul? Lipsa calciului din organism, a magneziului şi a potasiului provoacă apariţia unor spasme musculare necontrolate. Acestea mai pot fi cauzate şi de o oboseală musculară şi pot apărea atât la nivelul ochilor, cât şi în alte zone ale organismului.

  Adesea efectele au cauze directe, dar există şi situaţii în care nu se poate stabili o legătură decât dacă parcurgi nişte paşi înapoi. Unele dereglări sau incidente sunt determinate de o întâmplare mai veche şi nu neapărat de ultimul act dinainte de a deveni vizibil efectul. În ce priveşte aspectul spiritual al vieţii, aproape întotdeauna căderile sunt un proces care a început cu un anume timp înainte şi, pe neobservate, a produs modificări importante până la manifestarea vizibilă, spectaculoasă.

  Pentru ca optica noastră spirituală să rămână curată şi pentru ca discernământul nostru să nu se abată de la voia lui Dumnezeu, trebuie să fim hrăniţi cu acele învăţături ce menţin claritatea principiilor sănătoase. Dacă vom înceta să mai citim Cuvântul sau să mai avem legătură cu mesajele spirituale şi cu părtăşia celor de o credinţă cu noi, vom simţi că se stinge în noi dorinţa de a face eforturi spirituale şi va dispărea plăcerea de a avea preocupări de acest fel.

  Provocare

  Analizează activităţile tale spirituale; vezi ce lipseşte din ceea ce altădată te menţinea interesat de Dumnezeu. Reîncepe acel lucru.

  Făgăduința pentru azi - 9 septembrie - 2020. Analizează activităţile tale spirituale; vezi ce lipseşte din ceea ce altădată te menţinea interesat de Dumnezeu. Reîncepe acel lucru.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Șase personaje în căutarea unui autor

  Cu adevărat protejat este doar cel ce își bazează deciziile și cunoașterea pe inspirația divină. Călăuzirea Duhului este un dar prețios, pe care îl putem primi dacă îl cerem.

  6! 6! Vine Poliția!

  Înaintea lui Dumnezeu, toate lucrurile sunt descoperite. Ar fi inutilă preocuparea de a ascunde. Mai potrivită este atitudinea descrisă în cuvintele: „Ferice de cel ce nu-și ascunde fărădelegea!”

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...