Făgăduința pentru azi – 27 septembrie

„Căci El zice: «La vremea potrivită, te-am ascultat; în ziua mântuirii, te-am ajutat. Iată că acum este vremea potrivită; iată că acum este ziua mântuirii.»” – 2 Corinteni 6:2

„Un pas mic pentru om, dar un pas gigantic pentru omenire.” Aşa declara Neil Armstrong, astronautul american care a păşit primul pe Lună şi a transmis câteva cuvinte. Neil este cel care păşeşte primul pe „Marea Liniştii” de pe Lună.

Multe descoperiri şi performanţe ale umanităţii s-au petrecut la momentul cel mai oportun. Pentru un ateu, aceasta ar fi întâmplare, dar cine Îl cunoaşte pe Dumnezeu ştie că El ne-a dat lumina potrivită la cel mai potrivit moment. În funcţie de evoluţia societăţii şi a nevoilor noastre, a dat idei, descoperiri şi creativitate pentru diferite invenţii. Putea să le facă pe toate de la creaţie şi gata. Dar El vrea să existe posibilitatea de creştere şi dezvoltare continuă. Chiar şi planul Lui de salvare a omului are mai multe etape şi fiecare etapă s-a petrecut la „împlinirea vremii”. El nu întârzie şi nici nu grăbeşte evenimentele în mod inutil. Singura întârziere a acceptat-o din pricina noastră şi în curând se va încheia. A fost un timp special pentru serviciul de la sanctuar; a fost un timp de realizare a minunilor în mod public şi spectaculos; a fost o vreme a predicării Evangheliei prin viu grai, apoi a venit vremea scrierii Cuvântului şi pe urmă a înţelegerii profeţiilor. Va fi în curând un timp al revenirii Lui.

Provocare

Acum este cea mai potrivită zi. Este cea mai potrivită ocazie să faci un bine, să reîncepi să studiezi dacă ai întrerupt şi cel mai bun moment să te întorci la Dumnezeu cu toată inima ta.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 27 septembrie - Devoțional tineri. Acum este cea mai potrivită zi. Este cea mai potrivită ocazie să faci un bine, să reîncepi să studiezi dacă ai întrerupt şi cel mai bun moment să te întorci la Dumnezeu cu toată inima ta. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.