Făgăduința pentru azi – 29 septembrie

„Este oare ceva prea greu pentru Domnul?” – Geneza 18:14

El Cactus Andante este o plantă care „merge”. Acest cactus are drept picioare nişte umflături ciudate, acoperite cu ghimpi, care se pot mişca foarte încet. Foloseşte umiditatea atmosferei, şi nu pe cea a solului. Îşi poate schimba poziţia.

Numai când privim în urmă la viaţa noastră putem constata că am avut parte de multe miracole. Poate că la momentul când s-au întâmplat nu am fost în stare să realizăm minunea, dar, mai târziu, analizând totul, am înţeles că Dumnezeu a lucrat. El a închis unele uşi, deschizând altele. El a oprit anumite planuri pentru a ne arăta altele cu mult mai înalte. Am pierdut un autobuz ca să prindem un avion, şi exemplele pot continua. De obicei, ceea ce face Părintele nostru pare imposibil şi, dacă nu am fi trăit acele experienţe, nu am putea crede. Din păcate, noi vânăm doar lucrurile şi întâmplările senzaţionale, bune de povestit la TV sau de transpus în scenarii de film. Ignorăm sau minimalizăm experienţe care au prea mult natural sau nu au nimic şocant, le considerăm banale, deci le trecem cu vederea. De aceea uneori El îngăduie în viaţa noastră evenimente complexe, în care Îl rugăm să intervină, pentru ca apoi acele momente să devină reper pentru experienţele de mai târziu.

Provocare

Ia gândeşte-te la o „banalitate” care nu poate fi o simplă coincidenţă sau întâmplare. Vezi cum a lucrat Dumnezeu şi fii recunoscător!

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 29 septembrie - Devoțional tineri. Ia gândeşte-te la o „banalitate” care nu poate fi o simplă coincidenţă sau întâmplare. Vezi cum a lucrat Dumnezeu şi fii recunoscător! pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.