Făgăduința pentru azi – 4 octombrie

„În ziua când Te-am chemat, m-ai ascultat, m-ai îmbărbătat și mi-ai întărit sufletul.” – Psalmii 138:3

Faxul a fost inventat în 1843 de Alexander Bain și a început să fie utilizat de-abia în 1964, adică după mai mult de un secol. În prezent, odată cu dezvoltarea internetului, cea mai folosită metodă de transmitere a informațiilor scrise este poșta electronică (e-mail) și aplicațiile gen WhatsApp.

Promptitudinea a fost întotdeauna o chestiune importantă în cazuri de urgență. Performanța se măsoară în minutele care trec între petrecerea unui eveniment și intervenția echipelor de salvare. Nimeni nu își permite să tergiverseze acțiunea nici măcar câteva secunde. Dacă în lumea științifică și politică o invenție poate fi utilizată după un secol de la apariție, în ce privește viața noastră, Dumnezeu nu lasă nicio clipă de pauză în intervenția Lui. Pentru El nu există întârziere dacă e vorba despre copiii Lui. Toate promisiunile sunt că, imediat ce am rostit cererea de ajutor, El va asculta și va răspunde. Un lucru mai greu de înțeles pentru noi este modul în care acționează El și mijloacele pe care le folosește. În acest aspect trebuie să avem încredere în deciziile pe care le ia, deși nu întotdeauna va fi totul foarte vizibil și explicit pentru noi. În ce privește intervențiile lui Dumnezeu, ar fi și imposibil să le pricepem cu mintea noastră limitată. Deci mai aproape de noi este încrederea că El știe ce face.

Provocare

Îți mai aduci aminte cel mai așteptat răspuns la o rugăciune? Gândește-te când a venit și vezi dacă nu cumva așa a fost cel mai bine, acum când poți privi în ansamblu!

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 4 octombrie - Devoțional tineri. Îți mai aduci aminte cel mai așteptat răspuns la o rugăciune? Gândește-te când a venit și vezi dacă nu cumva așa a fost cel mai bine, acum când poți privi în ansamblu! pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.