Făgăduința pentru azi – 5 octombrie

„Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.” – Iacov 5:16

Studiind focul, frații Montgolfier și-au dat seama că aerul cald urcă și au realizat un balon imens. Aerul de sub balon era încălzit cu un fel de reșou. Odată încălzit, aerul a ridicat balonul. Abia mai târziu baloanele de acest fel au fost dotate cu un arzător mai sofisticat, pe flacără.

Orice problemă care ne preocupă este ca o flacără ce arde inima noastră. Când o prezentăm în rugăciune, devenim foarte implicați și pasionați. Simțim nevoia să insistăm și să-L convingem pe Dumnezeu să răspundă. Ar putea părea că acest lucru deranjează, dar dimpotrivă, în ochii lui Dumnezeu, insistența noastră denotă interes și dă importanță răspunsului. Dacă e un domeniu în care focul ființei noastre este bine să ardă, acel domeniu este rugăciunea. Nu este recomandat să ne aprindem ușor în episoade de mânie sau de pasiuni fizice, dar în domeniul spiritual, manifestarea implicată este binevenită. Apostolul Pavel ne sfătuiește să stăruim în rugăciune „la timp și ne la timp”. Ardoarea cu care ne manifestăm înaintea tronului din cer în rugăciunile noastre poate fi diferită, potrivită cu felul nostru de a fi și cu intensitatea trăirilor noastre, dar, indiferent cum arde flacăra inimii noastre, Dumnezeu va ridica la El povara și va aduce eliberare sau vindecare.

Provocare

Dacă ai o problemă care te frământă, mai invită o persoană sau două și stăruiți în rugăciune. Este imposibil să nu primiți un răspuns.

1 comentariu
  1. CAROLZEINAS spune

    Dumnezeu să ne ajute pe toți să fim calmi îndelung răbdători și să fim conștienți de faptul că tronul Domnului nostru Isus Hristos există și El este acolo când avem nevoie de El.Dumnezeu sa ne ajute pe toți. Amin

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 5 octombrie - Devoțional tineri. Dacă ai o problemă care te frământă, mai invită o persoană sau două și stăruiți în rugăciune. Este imposibil să nu primiți un răspuns. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.