Făgăduința pentru azi – 6 octombrie

„Așa vorbește Domnul: «Dacă te vei lipi iarăși de Mine, îți voi răspunde iarăși și vei sta înaintea Mea.»” – Ieremia 15:19

Și un ceas stricat are dreptate de cel puțin două ori pe zi. Timpul trecând, ajunge să intersecteze de două ori momentul indicat de acele staționate.

Un creștin care s-a înstrăinat de Dumnezeu este un fel de ceasornic defect, nu mai indică nimic corect, ci mai mult derutează. Totuși, dacă acel creștin alege să fie din nou în apropierea lui Dumnezeu, nu va fi respins, ci atras cu multă răbdare și cu iubire. Ni se întâmplă să ne îndepărtăm de El în multe feluri și de multe ori. De fiecare dată, Satana vine cu descurajarea: nu mai are rost să te întorci, ești prea decăzut, nu mai ai șanse. Pentru o clipă îl credem, iar apoi ne amintim că parabola fiului risipitor ne reprezintă pe noi și Îl prezintă chiar pe Tatăl nostru, care abia așteaptă să ne primească înapoi. Dacă ar trebui să judecăm lucrurile după dreptate, nu am avea niciun drept și nicio șansă, dar El privește totul cu iubire, iar în iubire avem speranță și avem posibilitatea pocăinței. Este vorba despre iubirea Tatălui nostru.

Provocare

Oricât de departe te-ai afla acum de Tatăl tău, ia decizia și întoarce-te. Vei vedea că El te primește iar cu brațele deschise.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 6 octombrie - Devoțional tineri. Oricât de departe te-ai afla acum de Tatăl tău, ia decizia și întoarce-te. Vei vedea că El te primește iar cu brațele deschise. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.