Articolul precedentNoua poruncă te urcă!
  Articolul următorCultură și religie

  Făgăduința pentru azi – 10 octombrie

  „Căci Domnul nu leapădă pentru totdeauna.” – Plângerile 3:31

  „Maria a fost aceea care a turnat mirul de mare preț pe capul Lui și I-a spălat picioarele cu lacrimile ei. Maria a stat alături de cruce și L-a urmat la mormânt. Maria a fost prima la mormânt după înviere. Maria a fost prima care a adus vestea despre Mântuitorul înviat. Isus cunoaște cazul fiecărui om. Tu poate zici: «Sunt păcătos, foarte păcătos.» Se poate să fie așa, dar, cu cât ești mai rău, cu atât ai mai mare nevoie de Isus. El nu-i izgonește pe cei care plâng sau sunt întristați (…) El îi iartă din toată inima pe toți aceia care vin la El căutând iertare și îndreptare.” – Ellen White

  Noi oamenii suntem specialiști în decizii definitive. Ne supărăm pentru totdeauna, ne despărțim pentru totdeauna, ne iubim pentru totdeauna etc. Deși suntem foarte schimbători, noi pretindem că putem face lucruri de neschimbat, în timp ce Dumnezeu, care este veșnic, nu ia decizii pe care să vrea să nu le mai schimbe. El este dispus să revină asupra lucrurilor chiar și în situația în care noi greșim grav. Dumnezeu așteaptă să ne revenim, să ne reprimească în familia Lui și să poată binecuvânta din nou viața noastră. Deși cel rău ar vrea să ne credem lepădați pentru totdeauna și să renunțăm la relația cu Tatăl nostru, promisiunile Sfintelor Scripturi sunt că, și atunci când este supărat pentru greșelile noastre, Mântuitorul rămâne lângă noi și ne cheamă să ne întoarcem.

  Provocare

  Ia decizia să ceri iertare pentru orice păcat. Nu-l lăsa pe Satana să te descurajeze.

  Făgăduința pentru azi - 10 octombrie - 2020. Ia decizia să ceri iertare pentru orice păcat. Nu-l lăsa pe Satana să te descurajeze.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Patru anotimpuri

  Având în vedere grija și dragostea cu care Tatăl nostru a pregătit această planetă drept cămin al nostru, Îi datorăm cel puțin respectul pentru opera Lui și ne datorăm nouă înșine păstrarea în condiții cât mai plăcute a acestui loc primit cadou. Noi nu putem distruge planeta, nici măcar Diavolul nu poate, dar o putem degrada și ne putem îngreuna viața chiar aici unde ar trebui să fim fericiți și să ne simțim confortabil.

  Sfertul academic

  Orice scuză ai acum în spatele căreia așezi lipsa de punctualitate ar trebui abandonată. Atunci când întârziem, chiar și la o întâlnire simplă cu familia sau prietenii, transmitem lipsă de considerație și impolitețe. Nu supărarea sau reproșurile cuiva ar trebui să ne facă mai punctuali, ci respectul față de noi înșine și educația.

  Cele patru zări

  Acolo, în locul în care te-a așezat Dumnezeu prin familia ta, fă tot ce este mai bine pentru ca viața comunității în care trăiești să fie mai ușoară și mai plăcută. Nu te considera un străin, ci integrează-te în societatea care te găzduiește!

  Tracțiune integrală

  Cineva care se pregătește pentru Împărăția lui Dumnezeu trebuie să înțeleagă principiul colaborării. În viziunea divină, noi toți formăm un singur trup al cărui Cap este chiar Hristos. Membrele unui trup colaborează într-un mod armonios, perfect. Atunci când nu se întâmplă așa, se consideră că acel corp este bolnav.

  Publicate astăzi

  Sămânța pe cale – partea 2

  Dragostea L-a determinat să Se arunce în mijlocul păcatului meu și să moară, ca eu să trăiesc! Te iubesc, Isuse!

  Adevărul

  Cu cât este noaptea mai întunecoasă, cu atât este mai strălucitoare şi clară lumina adevărului. Cel care a promis că ne ajută să rezistăm la fiecare ispită ne-a promis şi că adevărul va fi scutul nostru.

  Te rog, salvează-mă!

  Doamne, Îți mulțumesc pentru binecuvântările pe care mi le-ai oferit prin copiii mei! Te rog, ajută-mă să fac tot posibilul să îi îndrum prin exemplu și învățătură spre mântuire! PROVOCARE: Caută să descoperi astăzi „bombele” cu care se joacă copiii tăi sau cei din jurul tău și fă tot ce poți ca să îi salvezi!

  Mások megmentéséért élni

  „Mondta pedig mindenkinek: Ha valaki énutánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel a keresztjét...

  Frații mei

  Căci Ezra își pusese inima să adîncească și să împlinească Legea Domnului, și să învețe...