Făgăduința pentru azi – 12 octombrie

„În strâmtorarea lor, au strigat către Domnul, și El i-a izbăvit din necazurile lor.” – Psalmii 107:6

Dacă pui boabe de struguri în cuptorul cu microunde, acestea vor exploda. Dacă pui înțelepciune în gura nebunului, va rezulta un dezastru. Dacă pui rugăciune pe buzele credinciosului, vor rezulta minuni.

În general noi determinăm lucrurile care ni se întâmplă. Facem acest lucru prin opțiunile noastre din fiecare moment. Practic, orice lucru mic sau mare pe care îl facem este o cărămidă la o construcție a vieții. Ceea ce rezultă la final reprezintă întreaga noastră colecție de alegeri. Dumnezeu ne poate sfătui și ne poate da indicații. Duhul lui Dumnezeu ne poate inspira sau lumina cu privire la ce este bine sau corect, dar El nu ne va forța niciodată. Noi suntem cei care au ultimul cuvânt în viața noastră. De fapt, noi Îi furnizăm lui Dumnezeu sau dușmanului materia primă pentru ce vrem să construim. Dacă alegem să-I oferim Tatălui nostru gândurile, rugăciunea, temerile și frământările, bucuria și recunoștința, El va face din toate ceva important și folositor. Dacă alegem să-i dăm lui Satana nemulțumirile, invidia și dorințele noastre necenzurate, el va realiza o mare ruină din toate și va distruge chiar și temelia pe care nu i-am dat-o în mod direct. Gândește-te azi că orice decizie vei lua este între Dumnezeu și cel rău, dușmanul. Oferă-I orice ai avea lui Dumnezeu.

Provocare

Fă astăzi ceva special, care să transmită tuturor, inclusiv lui Satana, că tu Îl alegi pe Dumnezeu și că vrei să fii al Lui.

Comentariile sunt închise

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 12 octombrie - Devoțional tineri. Fă astăzi ceva special, care să transmită tuturor, inclusiv lui Satana, că tu Îl alegi pe Dumnezeu și că vrei să fii al Lui. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.