Făgăduința pentru azi – 14 octombrie

„Dacă veți cere ceva în Numele Meu, voi face.” – Ioan 14:14

Peștii de apă sărată beau apă, iar cei de apă dulce, nu. În ciuda faptului că apa sărată este oarecum nepotabilă, iată că peștii ce trăiesc permanent în acest mediu consumă apa așa cum este ea. În același timp, ciudățenia vine în legătură cu peștii ce se află în ape perfect potabile: ei nu consumă apă, ci doar o iau în gură și o elimină.

Unii creștini pot avea acces la mii de binecuvântări, dar nu se gândesc să le ceară de la Dumnezeu și să le folosească. Avem în permanență acces la făgăduințele speciale, dar nu deschidem Cartea să le citim măcar. Putem să ne bucurăm de natură și să admirăm măiestria Creatorului, dar noi preferăm ecranul telefonului sau al computerului. Avem șansa să facem gesturi de bunătate față de cei mai puțin favorizați decât noi, însă nu părăsim comoditatea pentru a primi satisfacția acelor fapte. Există multe oportunități la care am avea acces, dar ne mulțumim cu minimum posibil. Dumnezeu este deosebit de trist că noi refuzăm ceea ce El ne-a pregătit, binecuvântări ce ne-ar face foarte împliniți și fericiți. Oare de ce Îi cerem atât de puțin? De ce ne mulțumim să fim atât de comozi și limitați în planurile și visurile noastre?

Provocare

Ai un vis mai mare decât crezi că ai putea să realizezi de unul singur? Roagă-te lui Dumnezeu și spune-I despre acest vis. Cere-I să te ajute.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 14 octombrie - Devoțional tineri. Ai un vis mai mare decât crezi că ai putea să realizezi de unul singur? Roagă-te lui Dumnezeu și spune-I despre acest vis. Cere-I să te ajute. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.