Făgăduința pentru azi – 15 octombrie

„Bine este să aștepți în tăcere ajutorul Domnului.” – Plângerile 3:26

Dacă știi culoarea unei stele, îți poți da seama de temperatura ei: cele roșii sunt mai reci, cele cu temperaturi medii sunt galbene și cele cu temperaturile cele mai mari sunt albastre. Nu exista stele verzi…!!!

A face estimări cu privire la lucrările lui Dumnezeu nu ține de logica noastră limitată sau de explicații raționale. Noi judecăm răspunsurile lui Dumnezeu după criteriile și optica noastră, dar, de cele mai multe ori, avem surpriza să constatăm că El a găsit soluții exact acolo unde noi ne așteptam mai puțin. Ceea ce noi consideram a fi o agravare a unei situații, pentru El era un pas spre soluționare. Uneori facem chiar greșeala de a bloca anumite rezolvări ale Lui pentru că, ni se pare nouă, nu a ales calea cea mai potrivită. Ar fi de așteptat ca, după câteva experiențe în care am văzut modul Lui de lucru, să avem încredere și să recunoaștem modul Său de a proceda, însă noi parcă uităm de fiecare dată și, când ajungem într-o nouă încercare, reîncepem procesul de îngrijorare, descurajare și necredință. Din fericire pentru noi, El nu este prea sensibil și supărăcios. Are răbdare și vrea pas cu pas să ne învețe modul Lui de a face lucrurile. Va fi un timp când în sfârșit vom înțelege. Va fi acel timp când nu va mai trebui să repetăm experiențele pentru că lecția va fi deja învățată.

Provocare

Când te rogi, nu te ridica în secunda în care ai terminat de rostit rugăciunea. Mai rămâi câteva minute în tăcere. E posibil ca Duhul Lui să îți aducă deja pacea răspunsului cerut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicată

Devotionale Audio

Făgăduința pentru azi - 15 octombrie - Devoțional tineri. Când te rogi, nu te ridica în secunda în care ai terminat de rostit rugăciunea. Mai rămâi câteva minute în tăcere. E posibil ca Duhul Lui să îți aducă deja pacea răspunsului cerut. pe e-mail">
Primește devoționalele
pe e-mail
Abonează-te pentru a primi devoționalele pe e-mail în fiecare zi.
Te poți dezabona oricând prin link-ul de dezabonare din fiecare mesaj trimis.