Făgăduința pentru azi – 20 octombrie

  „Și veți vedea pe Fiul omului șezând la dreapta puterii și venind pe norii cerului.” – Marcu 14:62

  La revenirea pe Pământ, după o călătorie în spațiu de o lună, astronauții sunt mai înalți cu până la 3 centimetri și mai slabi cu până la 10 kilograme. Condițiile de modificare a gravitației și a frecării, în imponderabilitate, au aceste efecte.

  Unul dintre cele mai mari visuri pentru oameni este să călătorească în spațiu. Pentru noi, oamenii obișnuiți, aceasta este o imposibilitate. Știm că nu vom avea șansa de a deveni astronauți în toată viața noastră. Fie suntem prea tineri, fie prea bătrâni, fie suntem prea departe de locul unde se pregătesc acei candidați, fie nu avem resurse financiare ca măcar să ne cumpărăm un bilet într-o călătorie turistică spațială. Așa că ne uităm la filme și visăm cu ochii deschiși. Cu toate acestea, în realitate, fiecare dintre noi se pregătește să devină un fel de cosmonaut. Credem că într-o zi vom avea șansa și posibilități reale de a călători în spațiu, chiar mai departe decât oricare dintre cei de până acum. Un lucru important va trebui să se petreacă înainte ca noi să putem pleca spre alte lumi: trebuie ca Altcineva să vină mai întâi. De fapt, trebuie să revină. Este Mântuitorul care abia așteaptă să ne ia acasă la El și să ne arate frumusețile incredibile ale universului. Nu este o poveste, e chiar planul de mântuire al lui Dumnezeu.

  Provocare

  Care este cel mai îndepărtat loc în care ai ajuns? Ai o amintire de acolo? Privește-o și gândește-te că într-o zi vei culege amintiri din altă galaxie.

  Făgăduința pentru azi - 20 octombrie - 2020. Care este cel mai îndepărtat loc în care ai ajuns? Ai o amintire de acolo? Privește-o și gândește-te că într-o zi vei culege amintiri din altă galaxie.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...