Articolul precedentÎnțelegi cum ești?
  Articolul următorPăstrează ce ai

  Făgăduința pentru azi – 25 octombrie

  „Și făgăduința pe care ne-a făcut-o El este aceasta: viața veșnică.” – 1 Ioan 2:25

  Numărul alunițelor și al semnelor de pe piele poate oferi informații importante despre cât de repede îmbătrânește corpul, demonstrează un studiu recent efectuat de către cercetătorii Colegiului King din Londra. Cercetătorii se raportează la aceste date pentru a stabili când este momentul optim pentru începerea unor tratamente de compensare a degradării naturale mai grăbite.

  Aproape toți oamenii își doresc o viață cât mai lungă, iar cei mai mulți speră chiar într-o viață veșnică. Atunci când a proiectat ființele pe care le-a creat, Dumnezeu a avut ca plan de bază posibilitatea ca ele să trăiască veșnic. Omul s-a născut cu posibilitatea de a alege nemurirea. Dar prima lui opțiune a fost moartea, alegând pomul oprit și implicit consecința despre care i se spusese în porunca divină. Vârsta până la care a ajuns omul să trăiască a tot variat și, în general, nu a crescut față de generațiile anterioare, ci a scăzut. Dacă primii oameni au trăit aproape o mie de ani, astăzi doar excepțiile se apropie de o sută. Acest lucru nici nu este unul prea rău. Cum ar fi să trăiești obligatoriu atât de mulți ani după ce ai dobândit o boală ori o suferință? Teribil de greu.

  Totuși, chiar dacă Se îngrijește de noi în viața de acum, planul Mântuitorului nostru și sacrificiul Lui au în vedere să-l reașeze pe om în situația de a putea trăi veșnic.

  Provocare

  Întreabă-te ce faci tu pentru a te pregăti să trăiești veșnic.

  Făgăduința pentru azi - 25 octombrie - 2020. Întreabă-te ce faci tu pentru a te pregăti să trăiești veșnic.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...