Articolul precedentAdevăr sau provocare
  Articolul următorRugăciunea făcută cu credință

  Făgăduința pentru azi – 30 octombrie

  „Încă puțină, foarte puțină vreme, și Cel ce vine va veni și nu va zăbovi.” – Evrei 10:37

  Unele întrebări își vor găsi răspuns doar în ziua revenirii lui Hristos. Nimeni nu știe unde este îngropat Mozart, nici unde e îngropat Moise. Se va afla la ziua învierii. Dar cu siguranță există mult mai multe enigme din orice domeniu – geografie, botanică sau știință elementară – care vor face obiectul de studiu al veacurilor ce vor începe.

  Dumnezeu știe că pentru noi așteptarea este grea. Felul nostru grăbit și în viteză ne face să rezistăm cu greu testului pregătirii pe termen mai lung. Ca să preîntâmpine căderile și descurajările noastre, Cuvântul lui Dumnezeu ne avertizează că mai este foarte puțină vreme. Am putea numi urgentă împlinirea acestei profeții. Știm că la Dumnezeu nu este nici schimbare, și nici umbră de mutare; la El nu este nici grabă, nici întârziere. În așteptarea revenirii Lui, credincioșii își conservă dorințe și curiozități. Din fericire, Mântuitorul nostru nu este deranjat de curiozitatea noastră, ci chiar așteaptă să colinde împreună cu noi spații, să ne descopere taine și să se bucure de uimirea noastră la fiecare pas. Putem cultiva încă de pe acum întrebări, curiozități și așteptări pentru atunci când ne vom întâlni cu El. Acest lucru poate fi un exercițiu de așteptare foarte bun, ne ține conectați la împlinirea visului nostru.

  Provocare

  Scrie pe o listă câteva curiozități pe care le ai, pentru a-i întreba pe cei ce au trăit în vremurile biblice, dar și pe Domnul Isus.

  Făgăduința pentru azi - 30 octombrie - 2020. Scrie pe o listă câteva curiozități pe care le ai, pentru a-i întreba pe cei ce au trăit în vremurile biblice, dar și pe Domnul Isus.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dubluri în casă

  Dacă ai măcar un lucru în dublu exemplar, atunci ești mult mai bogat decât foarte mulți care încă nu au reușit nici măcar cât tine. Nu uita să-I fii recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce ai!

  De la monoclu la ochelari

  Într-un sens figurat, fiecare dintre noi vede lumea prin propriile lentile. Din acest motiv o vedem atât de diferit. Nu uita acest lucru azi, când vei avea impresia că ceilalți au ceva, că nu văd lucrurile corect. Te va ajuta să manifești mai multă toleranță și înțelegere.

  Publicate astăzi

  Trei solii îngerești

  Dacă citești și te frămânți, încă nu-i târziu, ia o decizie corectă! Recitește cele Trei Solii Îngerești din Apocalipsa 14. Meditează mai mult la semnificația mesajului și consideră că trebuie să iei o decizie.

  Speranța – piesa lipsă

  Dumnezeu știa că dacă ea ar fi început ziua cu El, studiind din Cuvântul Său, acest lucru i-ar fi adus speranța care îi lipsea. Dumnezeu, prin Cuvântul Lui, ne va aduce și nouă speranța de care avem nevoie.

  Empatia

  Găseşte astăzi pe cineva cu care să empatizezi. Încearcă să-i oferi uşurare în durerea sa. Rămâi deschis la această posibilitate ca cei din jur să-şi poată împlini nevoile prin empatia ta. Pe lângă binele pe care îl faci altora, tu însuţi vei primi o recoltă de beneficii în ce priveşte bunăstarea fizică, psihică şi morală.

  Să fim o echipă!

  Părinte ceresc, vreau ca familia mea să lucreze ca o adevărată echipă! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să descoperi potențialul copilului tău și rolul care i se potrivește cel mai bine în familia voastră!

  Bűnbetegek orvossága

  „Miért ostorozzalak tovább, holott a bűnt növelitek? Minden fej beteg, és minden szív erőtelen. Tetőtől...