Articolul precedentProiecție wireless
  Articolul următorUn tăciune scos din foc

  Făgăduința pentru azi – 7 noiembrie

  „Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu și aveți credință în Mine.” – Ioan 14:1

  „Cine să îndrăznească să ne oprească să-I dăm slavă lui Dumnezeu, fie și cu glas tare, când avem o astfel de nădejde, încărcată de nemurire și plină de slavă?” – Ellen White

  Există forțe de neoprit. Multe dintre aceste forțe ne sperie și induc sentimentul că trebuie să fie evitate. Oamenii se tem de puterea lui Satana, se tem de fenomenele naturale extreme și de puterile politice corupte. Dar există și forțe absolut speciale, puse chiar la îndemâna noastră și menite să realizeze planul lui Dumnezeu pentru noi. Puterea iertării, spre exemplu, sau puterea iubirii, care trece orice barieră. Credincioși fiind, suntem mânați de aceste forțe venite din partea lui Dumnezeu și, atâta timp cât alegem ca ele să ne guverneze viața, nu există motive să ne temem că răul ar putea prelua controlul. Câtă vreme noi stăm de partea Mântuitorului și ne alimentăm inima cu iubire și credință, nimic nu poate deturna relațiile noastre și legământul nostru. Nimic din afara noastră nu poate să strice relația cu Dumnezeu și nu ne poate opri din a manifesta față de El admirație, încredere și ascultare. De fapt, zi de zi, prin alegerile noastre, noi demonstrăm că putem rămâne copiii Lui.

  Provocare

  Gândește-te că nu există o forță mai mare decât iubirea lui Dumnezeu. Ajută pe cineva dintre cei pe care îi întâlnești azi să vadă această iubire.

  Făgăduința pentru azi - 7 noiembrie - 2020. Gândește-te că nu există o forță mai mare decât iubirea lui Dumnezeu. Ajută pe cineva dintre cei pe care îi întâlnești azi să vadă această iubire.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Triunghiul Bermudelor

  O zicere înțeleaptă spune următorul lucru: „Nu te duce pe terenul lui Satana pentru că nu știi ce va face cu tine.”

  Triunghiul echilateral

  Un bine, oricât de subiectiv ar fi, este neprețuit; trebuie doar să nu dăuneze cuiva gestul făcut de noi, în rest, grija noastră e aceea de a face totul pe deplin. Exemplul perfect este Mântuitorul nostru, care a făcut bine chiar și vrăjmașilor Lui.

  Trepiedul

  Întreabă-te dacă tu ești pentru cineva un punct de sprijin. Sunt persoane care au curajul să apeleze la tine când le e greu? Ce faci de obicei? Ajuți sau te eschivezi? Dar Dumnezeu, El știe că Îi ești recunoscător? I-ai spus acest lucru? Spune-I simțămintele tale! Îi face plăcere să audă din gura și din inima ta mulțumirea.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...