Articolul precedentProiecție wireless
  Articolul următorUn tăciune scos din foc

  Făgăduința pentru azi – 7 noiembrie

  „Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu și aveți credință în Mine.” – Ioan 14:1

  „Cine să îndrăznească să ne oprească să-I dăm slavă lui Dumnezeu, fie și cu glas tare, când avem o astfel de nădejde, încărcată de nemurire și plină de slavă?” – Ellen White

  Există forțe de neoprit. Multe dintre aceste forțe ne sperie și induc sentimentul că trebuie să fie evitate. Oamenii se tem de puterea lui Satana, se tem de fenomenele naturale extreme și de puterile politice corupte. Dar există și forțe absolut speciale, puse chiar la îndemâna noastră și menite să realizeze planul lui Dumnezeu pentru noi. Puterea iertării, spre exemplu, sau puterea iubirii, care trece orice barieră. Credincioși fiind, suntem mânați de aceste forțe venite din partea lui Dumnezeu și, atâta timp cât alegem ca ele să ne guverneze viața, nu există motive să ne temem că răul ar putea prelua controlul. Câtă vreme noi stăm de partea Mântuitorului și ne alimentăm inima cu iubire și credință, nimic nu poate deturna relațiile noastre și legământul nostru. Nimic din afara noastră nu poate să strice relația cu Dumnezeu și nu ne poate opri din a manifesta față de El admirație, încredere și ascultare. De fapt, zi de zi, prin alegerile noastre, noi demonstrăm că putem rămâne copiii Lui.

  Provocare

  Gândește-te că nu există o forță mai mare decât iubirea lui Dumnezeu. Ajută pe cineva dintre cei pe care îi întâlnești azi să vadă această iubire.

  Făgăduința pentru azi - 7 noiembrie - 2020. Gândește-te că nu există o forță mai mare decât iubirea lui Dumnezeu. Ajută pe cineva dintre cei pe care îi întâlnești azi să vadă această iubire.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Șase personaje în căutarea unui autor

  Cu adevărat protejat este doar cel ce își bazează deciziile și cunoașterea pe inspirația divină. Călăuzirea Duhului este un dar prețios, pe care îl putem primi dacă îl cerem.

  6! 6! Vine Poliția!

  Înaintea lui Dumnezeu, toate lucrurile sunt descoperite. Ar fi inutilă preocuparea de a ascunde. Mai potrivită este atitudinea descrisă în cuvintele: „Ferice de cel ce nu-și ascunde fărădelegea!”

  Publicate astăzi

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Credința lui Rahav

  Mă rog ca tu și cu mine, la fel ca Rahav, să ne hotărâm să avem încredere în făgăduințele Cuvântului lui Dumnezeu, astfel încât să putem avea și noi o credință neclintită ca a ei.

  Împarte-ţi pâinea!

  Fă un tur mintal asupra felului în care Dumnezeu ţi-a purtat de grijă de-a lungul anilor. Un mod de a-I mulţumi este să împărţi ceea ce ai cu cineva care este într-o situaţie mai dezavantajată decât tine. „Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va încolţi repede şi slava Domnului te va însoţi”.

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Szombat vagy vasárnap?

  „Harmadik angyal is követte azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak...