Articolul precedentCe tonus spiritual ai?
  Articolul următorPur și simplu, cere…

  Trei linii la sigla Mercedes

  Totuși El suferințele noastre le-a purtat şi durerile noastre le-a luat asupra Lui… Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, şi prin rănile Lui suntem tămăduiți. Isaia 53:4,5

  Emblema stea în trei colțuri a firmei Mercedes-Benz simbolizează capacitatea motoarelor companiei de a fi folosite pe pământ, în aer și pe apă. Fondatorul companiei o avea de mult timp în minte, având în vedere că o desena pe scrisori înainte de a forma compania. Ceea ce a stat la baza succesului și a bunului renume obținut de compania Mercedes-Benz a fost decizia indiscutabilă cu privire la exigența calității. Calitatea produselor nu a fost niciodată pusă în termeni de negociere. Chiar și în cazul colaborărilor cu fabrici externe, procesul de licențiere este unul fantastic de scrupulos. Poate că o companie omenească, fie ea germană, japoneză sau de altă origine, nu va realiza niciodată ceva cu totul perfect, dar seriozitatea determină standardele ridicate. Deviza unei astfel de instituții este perfecționarea și progresul continuu.

  Componenta vieții spirituale a omului nu este cu nimic diferită. Și în acest domeniu, dezideratul, ținta, este desăvârșirea. Cel puțin aceasta este chemarea lui Dumnezeu: „Voi fiți dar desăvârșiți, după cum și Tatăl vostru cel ceresc este desăvârșit.”

  La prima vedere, poate să ne sperie perspectiva unui standard foarte ridicat și ne temem că este imposibil să devenim suficient de buni. Însă ceea ce trebuie să înțelegem noi este că Dumnezeu vrea să-I cerem ajutorul și să fim dispuși să ne lăsăm în grija Lui. Să facem ce putem noi mai bine la orice moment. Pentru Tatăl nostru, acest lucru înseamnă desăvârșire; El echivalează și judecă lucrurile mai mult decât un simplu cântar sau aparat de măsură. Strădaniile, chiar însoțite de eșecuri, efortul, chiar lipsit de putere, și stăruința în rugăciune, chiar apăsată de o credință slabă, toate acestea sunt înțelese și folosite de Mântuitorul în favoarea noastră.

  De gândit astăzi:

  El știe cât și ce putem noi să facem, nu ne evaluează după puteri neomenești. În El avem totul pe deplin. Din acest motiv, Tatăl acoperă cu haina desăvârșirii Lui pe fiul pierdut, care s-a întors la El.

  Trei linii la sigla Mercedes - Devoțional tineri. El știe cât și ce putem noi să facem, nu ne evaluează după puteri neomenești. În El avem totul pe deplin. Din acest motiv, Tatăl acoperă cu haina desăvârșirii Lui pe fiul pierdut, care s-a întors la El.
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...