A3

  Suntem copii ai lui Dumnezeu… Vom fi ca El, pentru că Îl vom vedea așa cum este. 1 Ioan 3:2

  Denumirea formatelor pentru paginile folosite în tipografie sau la redactarea documentelor rezultă din numărul înjumătățirii formatului de bază, numit tehnic A1. Formatul A3 este unul întâlnit foarte des la afișele pentru evenimente sau concerte. După formatul utilizat în majoritatea imprimantelor și a documentelor (A4), cel de mărime dublă este cel mai des utilizat pentru lucrări de afișare. Am putea spune că este special destinat tipăririi de afiș.

  Ce este special la un afiș? Există o rețetă după care sunt realizate afișele? În general, da. Găsim de regulă aceleași elemente, iar ceea ce le diferențiază este tema grafică, aleasă în funcție de evenimentul pentru care fac promovare. Cea mai complicată parte este tocmai aceea de a converti o idee sau o temă a evenimentului ori a produsului pentru publicitate într-o imagine-simbol. Pe lângă îndemânare și cunoștințe tehnice efective, este nevoie de multă imaginație și capacitate de a sintetiza vizual ceva abstract, din lumea ideilor. Un astfel de afiș devine reușit dacă, atunci când îl privești pentru prima dată, te determină să te apropii cu gândul măcar de domeniul de care aparține ceea ce promovează sau chiar să vizualizezi specificul mai restrâns. Grafica de afiș este în prezent una dintre cele mai bine plătite activități.

  Este interesant să te gândești că o imagine poate fi atât de sugestivă încât, la vederea ei, să ți se deschidă o lume foarte largă. Un simbol îți prezintă ceva cu mult mai mare și mai important, poate chiar din zona invizibilă, abstractă. Există afișe care exprimă iubire sau violență; pace sau frământări sociale; idealuri educative sau deformări ale valorilor.

  De gândit astăzi:

  Privind lucrurile din alt unghi, am putea constata că fiecare om este, prin ceea ce arată, un fel de simbol pentru ceva. Suntem niște purtători de mesaj. La prima vedere, apariția noastră determină sentimente, creează proiecții despre ceva anume. Te-ai gândit vreodată că ai putea fi un fel de afiș? Ce ar promova apariția ta?

  A3 - Devoțional tineri. Privind lucrurile din alt unghi, am putea constata că fiecare om este, prin ceea ce arată, un fel de simbol pentru ceva. Suntem niște purtători de mesaj. La prima vedere, apariția noastră determină sentimente, creează proiecții despre ceva anume. Te-ai gândit vreodată că ai putea fi un fel de afiș? Ce ar promova apariția ta?
  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  La ora șase începe programul TV

  Nimic nu se mai poate face fără sacrificii și voință. Provocarea vieții tale de astăzi este să te smulgi măcar pentru câteva zeci de minute din fața ecranelor și să oferi acel timp unui semen al tău sau lui Dumnezeu. Să știi că nu-i poți auzi de-adevăratelea pe cei de lângă tine sau pe Mântuitorul tău în zgomotul divertismentului sau al ficțiunii. Fă puțină liniște și privește un pic în gol; vei vedea cu mult mai mult!

  Șase sticle într-un bax

  Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu... că a dat pe Fiul Său. Pentru că Dumnezeu te iubește, nu te vinde, ci plătește un preț nemăsurat pentru tine. Tu realizezi ce reprezinți în acest univers?

  Bateria de șase volți

  Noi suntem întru totul dependenți de sursa noastră de putere; despărțiți de Dumnezeu nu putem face nimic, „în El avem viața, mișcarea și ființa”.

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...