Procesor octa-core

  Dar este un prieten care ține mai mult la tine decât un frate. Proverbele 18:24

  Lumea tehnologiei este într-o schimbare incredibilă. Nici nu este lansat un dispozitiv, că în spatele cortinei este deja în așteptare altul și mai performant, și mai promițător. La apariția procesoarelor Octa-Core, a fost exprimată pentru un timp ideea că, pentru multă vreme, mai departe de aici nu se mai poate. Dar, aceleași autorități în domeniu au declarat la scurt timp că trebuie făcut un pas mai departe. Motivul era următorul. Procesorul Octa-Core înseamnă opt nuclee care trebuie să lucreze împreună. Sincronizarea presupune un consum de energie foarte mare, prin urmare, trebuia găsită o soluție optimă pentru ca această capacitate mare de procesare să aibă asigurată și energie suficientă, altfel totul devenea un tren cu foarte multe vagoane ultramoderne și superpline, dar cu o locomotivă care consumă tot combustibilul înainte de a ieși din gară.

  Hai să luăm lecția de aici! Desigur că ești foarte capabil, capabilă. Precis ai o minte de ultimă generație și poți face conexiuni, înțelegi simboluri, decodezi limbajul actual și poți comunica foarte bine. Dar nu-i așa că te simți uneori, poate chiar deseori, fără vlagă, fără energie? Ne simțim uneori de parcă undeva există un scurtcircuit care stoarce puterea și cheful.

  Ce faci când simți acest lucru? Te consumi și mai mult, te culci și mai târziu? Cauți vreun secret al puterii inepuizabile? Unde cauți atunci când o faci? Cauți la familia ta sau la prietenii apropiați? Te adresezi psihologului sau unui pastor? În ce fel îți încarci bateriile de obicei?

  Iată câteva idei utile: Mântuitorul, când Se simțea obosit și stors de energie, mergea singur în natură și, după ce Se ruga, medita la voia Tatălui Său. Privea lucrurile minunate pe care le descoperea în fiecare fir de iarbă sau floare, în fiecare rază de lună sau în susurul apei și lăsa ca acea liniște să refacă echilibrul. Ceea ce noi pierdem foarte repede este echilibrul dintre ce putem face și ce ar trebui să facem. El, Învățătorul, știe sigur acest echilibru.

  De gândit astăzi:

  Orice consiliere e bună; orice prieten sau exercițiu poate fi de ajutor, dar ceea ce îți încarcă inima de putere este un timp de ședere liniștită lângă Izvorul vieții noastre: Isus Hristos.

  Daniel Chirileanu
  Acest devoțional destinat tinerilor ne oferă rețeta reușitei în fiecare zi. Pornind de la aspecte cotidiene sau istorice, ne provoacă să gândim dincolo de obișnuit, de banal, încercând să ne aliniem viața lumii lui Dumnezeu. Regăsirea acestei lumi ne poate lumina prezentul doar în măsura în care suntem dispuși să o experimentăm. Și poate schimba viața altora doar dacă a schimbat-o mai întâi pe a noastră.

  Din aceeași categorie

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  „Ca o pierdere”

  Credința că te poți apropia de Dumnezeu nu este un vis care dispare atunci când deschizi ochii - atunci când trebuie să faci lucrul acesta acasă, la școală sau când ești cu prietenii.

  Unsprezece contra unu

  De ce crezi că poți să lupți singur în calitate de creștin - când vrăjmașul caută să te ucidă (1 Petru 5:8)? Ai nevoie de echipa ta sau nu vei supraviețui.

  Biroul directorului

  Să nu îți fie teamă să te duci la Dumnezeu. Ușa Lui este întotdeauna deschisă. Isus a deschis-o cu sângele Lui.

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....