Articolul precedentO inimă nouă și un duh nou
  Articolul următorÎmpreună, zi de zi…

  Consacrare totală

  Îți vei aminti până în ziua când vei muri – sau, cel puțin, până într-un viitor îndepărtat, când îți vei pierde memoria – data de 11.09.2001. Ne va rămâne pentru totdeauna întipărită în memorie ziua în care nouăsprezece oameni, conduși de un devotament bolnav, au deturnat acele avioane și au omorât mii de oameni.

  Să nu confundăm acțiunile acelor teroriști cu o consacrare totală. Un nume mai potrivit pentru ele ar fi nebunie totală. Teroriștii voiau să arate lumii de ce cauza lor era una pentru care merita să se moară. Ceea ce au făcut însă a fost să ne arate pe cât de clar posibil de ce merită să trăim pentru Hristos.

  Citește Romani 12:1

  Ce fel de angajament dorește Isus de la tine?

  Teroriștii de la 11 septembrie aveau un devotament atât de bolnav, încât nu trebuie decât să te uiți la ceea ce au făcut ei și să faci întocmai opusul:
  • Nu încerci să câștigi cerul ucigându-i pe alții și sinucigându-te. Dumnezeu îți oferă viața veșnică în dar.
  • Nu te lași condus de ură. Devotamentul tău față de Isus te umple de bunătate.
  • Nu lucrezi pentru un Dumnezeu distant, de care te temi. Îl slujești din iubire pe Mântuitorul, care S-a pus în locul tău și a murit pentru tine.
  • Nu ucizi oameni nevinovați. Îi îndemni pe păcătoși la viață.

  Consacrarea totală nu este o misiune sinucigașă. Este o atitudine pe care o poți adopta chiar în acest moment și o poți pune în practică clipă de clipă. Este o jertfire completă a sinelui, adusă cu bucurie lui Dumnezeu. Înseamnă a te agăța de Dumnezeul universului și a-I permite să stăpânească asupra fiecărui centimetru pătrat din viața ta.

  Și dacă te gândești la ceea ce a făcut Isus pentru tine – începând cu faptul că ți-a dat suflarea de viață și încheind cu darul vieții veșnice – știi în inima ta că nu merită cu nimic mai puțin din partea ta.

  Nu ești un idealist mort. Ești o jertfă vie. Aceasta este consacrarea totală.

  Vă îndemn dar, fraţilor, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să aduceţi trupurile voastre ca o jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu; aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească. Romani 12:1

  Kevin Johnson
  Cu o experiență de lucrător pentru tineret, editor senior de cărți de non-ficțiune și pastor profesor, el este acum consultant de carieră în Minnesota, ajutând oamenii să facă următorii pași îndrăzneți în muncă și viață. Kevin este căsătorit cu Lyn și au trei copii mari.

  Din aceeași categorie

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  „Ca o pierdere”

  Credința că te poți apropia de Dumnezeu nu este un vis care dispare atunci când deschizi ochii - atunci când trebuie să faci lucrul acesta acasă, la școală sau când ești cu prietenii.

  Unsprezece contra unu

  De ce crezi că poți să lupți singur în calitate de creștin - când vrăjmașul caută să te ucidă (1 Petru 5:8)? Ai nevoie de echipa ta sau nu vei supraviețui.

  Biroul directorului

  Să nu îți fie teamă să te duci la Dumnezeu. Ușa Lui este întotdeauna deschisă. Isus a deschis-o cu sângele Lui.

  Publicate astăzi

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  De ce cântă păsările din colivie

  Poate în colivia acestei lumi este întuneric, dar eu încă am un cântec pe care trebuie să îl cânt și îl voi cânta. Sper ca acest lucru să te inspire fie să îți găsești vocea, fie să o eliberezi.

  Împărat al cerului

  Hristos a vorbit cu o putere care i-a zguduit pe oameni ca o furtună puternică. „Este scris: «Casa Mea se va chema o casă de rugăciune», dar voi ați făcut din ea o peșteră de tâlhari.” Glasul Lui a sunat ca o trâmbiță în Templu. GÂNDESC MAI DEPARTE Când am simțit și eu indignarea sfântă manifestată de Isus în Templu?

  A mennyei örökség

  „Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyekben van fenntartva számunkra.” (1Pt 1:4)Krisztus éppen tanított,...

  Cine Ești ?

  Atunci i-au zis: „Dar cine ești? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis....