Articolul precedentTraversând Wawa Boom – partea 1
  Articolul următorDincolo de drame

  Biroul directorului

  Gândește-te puțin la ceea ce ai simți dacă ai fi invitat în biroul directorului școlii.

  Sărind fericit pe holuri, te gândești că te va felicita pentru bursa pe care ai obținut-o și pentru comportamentul exemplar. De-abia aștepți să porți o conversație cu persoana care îți inspiră dragostea pentru învățătură și toate preocupările intelectuale. În mintea ta, deja îi scrii un bilet de mulțumire profesorului care te-a recomandat să petreci acest timp discutând cu cel mai bun prieten al tău, directorul.

  Sau poate că nu. Dacă trecutul tău nu este fără pată, numai liniștit nu ești la gândul că urmează să fii primit în biroul directorului. Te îndrepți spre el gata de război, convins că urmează să pășești pe teritoriu inamic.

  Citește Evrei 10:19-22

  Care este diferența dintre a te apropia de Dumnezeu și a te îndrepta spre biroul directorului?

  Dacă directorul ți-ar fi prieten bun, ai avea o cu totul altă atitudine față de invitația în biroul lui. Îți trebuie puțin mai multă imaginație pentru următorul scenariu – dar încearcă. Directorul tău – care îți este și prieten – este un excelent profesor, consilier, simbol al autorității și prieten, toate într-unul. Orice problemă ai avea – teme, relații, bătăușul școlii, singurătate -, el este acolo să te ajute.

  Dacă directorul ți-ar fi cel mai bun prieten, nu ar mai trebui să fii trimis la director, căci ai merge de bunăvoie la el. Aceeași schimbare radicală se petrece între tine și Dumnezeu după ce se dărâmă zidul de păcat care te desparte de El. Te duci fără teamă în prezența lui Dumnezeu pentru că Isus ți-a câștigat prietenia.

  Înainte de a deveni creștini, ne răzvrătim, urâm regulile, căutăm scuze pentru păcat și ne este teamă de moartea veșnică – pedeapsa finală. După ce Îl acceptăm pe Isus ca Domn și Mântuitor, învățăm prietenia, încrederea, iertarea și suntem deschiși la a ne schimba. Așteptăm cu nerăbdare veșnicia în ceruri cu Dumnezeu, Prietenul nostru cel mai bun.

  Să nu îți fie teamă să te duci la Dumnezeu. Ușa Lui este întotdeauna deschisă. Isus a deschis-o cu sângele Lui.

  Prin sângele lui Isus avem o intrare slobodă în Locul Preasfânt. Evrei 10:19

  Kevin Johnson
  Cu o experiență de lucrător pentru tineret, editor senior de cărți de non-ficțiune și pastor profesor, el este acum consultant de carieră în Minnesota, ajutând oamenii să facă următorii pași îndrăzneți în muncă și viață. Kevin este căsătorit cu Lyn și au trei copii mari.

  Din aceeași categorie

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  Ridică-te și mergi mai departe!

  Nu renunța niciodată la a-L urma pe Hristos pentru că ai căzut. Nu există creștin care să nu se fi împiedicat vreodată. Adevărații creștini sunt cei care se ridică și merg mai departe.

  „Ca o pierdere”

  Credința că te poți apropia de Dumnezeu nu este un vis care dispare atunci când deschizi ochii - atunci când trebuie să faci lucrul acesta acasă, la școală sau când ești cu prietenii.

  Unsprezece contra unu

  De ce crezi că poți să lupți singur în calitate de creștin - când vrăjmașul caută să te ucidă (1 Petru 5:8)? Ai nevoie de echipa ta sau nu vei supraviețui.

  Publicate astăzi

  Asemănări

  Oamenii nu te pot critica pentru că ești iubitor, bucuros, împăciuitor, răbdător, bun, gata să ajuți, credincios, blând și temperat. Și dacă o fac, nu reușesc decât să arate cât sunt de decăzuți.

  O femeie distinsă

  Ca femei creștine, noi suntem binecuvântate și cinstite de Creatorul, Domnul și Mântuitorul nostru, Isus Hristos. În Proverbele, capitolul 31, Dumnezeu ne prezintă criteriile Sale, care arată cum prețuiește El contribuția pe care o aducem în familie, biserică și comunitate.

  Acela care este puternic pentru a salva

  Abateți-vă privirea de la puterea celui rău, spre Acela care este puternic pentru a salva până la capăt. De ce credința voastră nu face brazde prin umbră până în locul unde Se află Hristos? El a luat robia roabă și le-a dat daruri oamenilor. El vă va învăța că Satana pretinde fiecare suflet care nu se unește cu Hristos. GÂNDESC MAI DEPARTE Ce anume din viața mea mă împiedică să privesc la Isus într-un mod susținut, consecvent? Ce folosește Diavolul pentru a-mi distrage atenția de la Dumnezeu?

  A kegyelmes meghívás

  „Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.” (Mt 11:28)Jézus megvilágította a...

  Ai grijă! E o capcană!

  Dar adu-ţi aminte de Făcătorul tău în zilele tinereții tale, până nu vin zilele cele...