SPRIJIN CONFIRMAT

Încredințează-ți soarta în mâna Domnului și El te va sprijini! El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit.
Psalmii 55:22

Una dintre atracțiile circului este numărul cu leagănul de la înălțime. Doi atleți se leagănă dinspre pereții cortului înspre centru. Unul dintre ei, atârnat în leagăn cu capul în jos, ține de mâini un coleg al său. La un moment dat, îi va da drumul la mâini și celălalt coleg, din partea opusă, trebuie să-l prindă. Un număr cu adrenalină, complex și cu puternic impact emoțional. Partea cea mai interesantă este dată de momentul în care omul aruncat în aer trebuie să-l aștepte câteva momente, fără sprijin, pe celălalt coleg care trebuie să-l prindă. Este momentul de maximă încărcătură. Orice ezitare, calculare greșită a balansului sau neatenție poate să se transforme într-o catastrofă.

Ceea ce îl convinge pe săritor să facă numărul este încrederea în colegi pentru sprijinul lor. Antrenamentele anterioare au confirmat faptul că se poate sprijini pe ceilalți doi concurenți. Lanțul încrederii sedimentează o colaborare strânsă. Niciunul nu se întreabă dacă va fi sprijinit de celălalt. Motivul? Ei se bazează pe sprijinul reconfirmat la fiecare probă de antrenament.

Dumnezeu nu ne antrenează. El acționează în fiecare zi. O face în arena luptelor zilnice. Este acolo să ajute. Zi de zi, prin prezența Lui, Își confirmă sprijinul pentru tine. Încrede-te în El.

Roagă-te să-I poți încredința totul lui Isus.

Provocare: Exersează astăzi încrederea în Dumnezeu!

 

Drumul spre tine
Drumul spre tine
Drumul spre tine este un exercițiu de regăsire pe care suntem invitați să îl facem în fiecare dimineață. Textele biblice alese cu grijă, o scurtă meditație și o provocare la final sunt ingredientele care ne dorim să îți facă fiecare zi mai frumoasă și mai fericită. Doru Parascineț scrie cu ochii, cu mâinile, cu sufletul întreg, dorind să îi ajute pe mai tinerii lui cititori să Îl cunoască mai bine pe Dumnezeu, să relaționeze cât mai bine unii cu alții și să nu cedeze propriilor limite și încăpățânări.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor