Articolul precedentOrdine în toate lucrurile
  Articolul următorZăpada

  Să înaintăm cu toții, acum

  Ca să nu fie nicio dezbinare în trup, ci mădularele să îngrijească deopotrivă unele de altele. (1 Corinteni 12:25)

  În unire stă puterea; dezbinarea înseamnă slăbiciune. Când sunt uniţi, cei care cred adevărul prezent exercită o influenţă grăitoare. Satana înţelege bine lucrul acesta. El n-a fost niciodată mai hotărât ca acum să anihileze adevărul lui Dumnezeu provocând ostilitate şi disensiuni între cei care sunt poporul Domnului.

  Lumea este împotriva noastră; bisericile tradiţionale sunt împotriva noastră; legile ţării vor fi, în curând, împotriva noastră. Dacă a existat vreodată un timp când poporul lui Dumnezeu să fie strâns unit, timpul acela este acum. Dumnezeu ne-a încredinţat adevărurile speciale pentru acest timp, ca să le facem cunoscute lumii. Cel din urmă mesaj de har este transmis acum. Avem de-a face cu bărbaţi şi cu femei care stau în faţa judecăţii. Cât de atenţi ar trebui să fim ca în fiecare cuvânt şi faptă să urmăm îndeaproape Modelul, ca exemplul nostru să-i poată conduce pe oameni la Hristos! Cu ce grijă ar trebui să căutăm să prezentăm adevărul în aşa fel încât ceilalţi, văzând frumuseţea şi simplitatea lui, să-l poată primi! Atunci când caracterul nostru va da mărturie cu privire la puterea lui sfinţitoare, vom fi pentru ceilalţi o lumină continuă – epistole vii, cunoscute şi citite de toţi oamenii. Nu ne putem permite acum să-l lăsăm pe Satana să ne împingă spre dezbinare, certuri şi duşmănie.

  Dorinţa arzătoare din ultima rugăciune a Mântuitorului nostru, înainte de crucificare, a fost aceea ca între ucenicii Săi să existe unitate şi dragoste. Având în faţă agonia crucii, rugăciunea Sa nu a fost pentru Sine, ci pentru aceia pe care avea să-i lase să ducă mai departe lucrarea Sa pe pământ. Îi aşteptau cele mai aspre încercări, dar Isus a văzut că cel mai mare pericol pentru ei avea să fie acela al unui spirit de duşmănie şi de dezbinare. […] Toţi aceia care au beneficiat de lucrarea slujitorului lui Dumnezeu trebuie ca, potrivit cu capacitatea lor, să i se alăture în lucrarea de salvare a sufletelor. Aceasta este lucrarea tuturor adevăraţilor credincioşi, pastori şi membri deopotrivă. Ei trebuie să păstreze întotdeauna înaintea lor măreţul obiectiv, fiecare căutând să-şi împlinească aşa cum se cuvine poziţia pe care o ocupă în biserică şi lucrând împreună în ordine, în armonie şi în dragoste. […]

  Ei nu vor neglija să lucreze pentru întărirea şi unitatea bisericii. Ei vor veghea cu grijă ca nu cumva să se dea ocazia de a se strecura înăuntru dezbinarea şi divizarea.

  Mărturii, voi. 5, pp. 236, 238

  Să înaintăm cu toții, acum - 2016. Ca să nu fie nicio dezbinare în trup, ci mădularele să îngrijească deopotrivă unele de altele. (1 Corinteni 12:25)
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să ierte

  Cere în rugăciune iertare și puterea de a ierta! PROVOCARE: Scrie pe o foaie motivele pentru care nu poți ierta de obicei! Gândeștete la o modalitate de a trece peste acestea și de a te bucura de pacea iertării depline!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Publicate astăzi

  Cei trei iezi

  Întreabă-te astăzi din ce categorie faci parte. Abuzezi de poziția ta? Ești un laș care doar se ascunde? Sau ai curajul să te exprimi, dar și să înțelegi când insistența este inutilă?

  SM (Sindromul Martei)

  Dumnezeu a spus că, înainte să Îl chemăm, El va răspunde. Domnul ar fi răspuns mai devreme rugăciunilor mele fierbinți, dacă m-aș fi oprit și aș fi stat mai întâi să petrec timp cu El. În schimb, am lăsat ca sindromul Martei să mă cuprindă.

  Cine este mai tare?

  Dacă ai tendinţa să te enervezi uşor, supune-te Domnului, pentru ca El să-ţi controleze firea. Fii deschis la posibilitatea de a primi ajutor profesionist, deoarece Dumnezeu lucrează adesea prin consilieri şi psihologi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să iubească

  Mijlocește în rugăciune ca tinerii să cunoască iubirea divină! PROVOCARE: Exprimă-ți dragostea față de cei dragi din viața ta!

  Isten teljesebb megismerése

  „Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél,...