Să înaintăm ca biserică unită

  De aceea, preaiubiţilor, fiindcă aşteptaţi aceste lucruri, siliţi-vă să fiţi găsiţi înaintea Lui fără prihană, fără vină şi în pace. (2 Petru 3:14)

  Domnul doreşte să vadă că lucrarea de vestire a mesajului îngerului al treilea este dusă mai departe cu un succes tot mai mare. Aşa cum a lucrat în toate veacurile pentru a-i da biruinţa poporului Său, tot astfel doreşte să îşi ducă la o împlinire triumfătoare planurile pentru biserica Sa. El le porunceşte sfinţilor Săi credincioşi să înainteze în unitate, mergând din putere în putere, din credinţă la o mare asigurare şi încredere în adevărul şi neprihănirea lucrării Sale.

  Trebuie să rămânem neclintiţi ca o stâncă la principiile Cuvântului lui Dumnezeu, aducându-ne aminte că El este cu noi pentru a ne da puterea de a ne confrunta cu fiecare experienţă nouă. Să păstrăm fără încetare în viaţa noastră principiile neprihănirii, pentru a putea să înaintăm din putere în putere, în Numele Domnului. Trebuie să păstrăm ca pe ceva foarte sfânt credinţa confirmată de învăţătura şi aprobarea Duhului lui Dumnezeu încă de la experienţa noastră cea mai timpurie şi până în prezent. Să iubim ca pe ceva foarte preţios lucrarea pe care Domnul a făcut-o să înainteze prin poporul Său păzitor al poruncilor şi care, prin puterea harului Său, va ajunge tot mai puternică şi va avea tot mai mult succes odată cu trecerea timpului. Vrăjmaşul caută să întunece discernământul celor din poporul lui Dumnezeu şi să micşoreze eficienţa lor, dar, dacă vor lucra aşa cum îi îndrumă Duhul lui Dumnezeu, El le va oferi ocazii favorabile pentru lucrarea de refacere a vechilor locuri pustiite. Experienţa lor va fi una de creştere continuă, până când Domnul va coborî din cer cu putere şi mare slavă pentru a pune nigiliul triumfului final asupra credincioşilor Săi.

  În faţa noastră se află o lucrare ce va solicita fiecare putere a făpturii omeneşti. Ea va face necesară exercitarea unei credinţe puternice şi a unei vigilenţe continue. Uneori, greutăţile cu care ne vom confrunta vor fi dintre cole mai descurajatoare. Însăşi mărimea lucrării ne va înspăimânta. Totuşi, cu ajutorul lui Dumnezeu, slujitorii Săi vor triumfa în cele din urmă. – Solii Alese, cartea 2, pp. 407-408

  Am fost profund impresionată de scenele care au trecut recent pe dinaintea mea într-o viziune din timpul nopţii. Părea să aibă loc o mare mişcare o lucrare de înviorare – care avansa în multe locuri. Cei din poporul nostru înaintau în rânduri, răspunzând la chemarea lui Dumnezeu.

  Solii alese, cartea 2, p. 402

  Să înaintăm ca biserică unită - 2016. Domnul doreşte să vadă că lucrarea de vestire a mesajului îngerului al treilea este dusă mai departe cu un succes tot mai mare. Aşa cum a lucrat în toate veacurile pentru a-i da biruinţa poporului Său, tot astfel doreşte să îşi ducă la o împlinire triumfătoare planurile pentru biserica Sa. El le porunceşte sfinţilor Săi credincioşi să...
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Te iubesc… din interes!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a primi de la Dumnezeu sprijin pentru a trece dincolo de avantajele sau interesele egoiste. Să iubim indiferent ce primim în schimb. PROVOCARE: Iubește nepărtinitor, fără să aștepți ceva în schimb! Iubește așa cum ne-a iubit Isus pe noi!

  Minciuna are multe seminţe

  Să ne rugăm astăzi lui Dumnezeu ca cei mici să învețe de la noi ce înseamnă să spună adevărul, indiferent de consecințe! Dumnezeul adevărului să ne ajute! PROVOCARE: Să fim cât mai atenți la ce pot „fura” urmașii de la noi!

  Care este misiunea mea?

  Uneori, cele mai neînsemnate lucruri pe care le facem au cel mai mare impact. Doamne ajuta-ma sa fiu atent la acest aspect! PROVOCARE: Susține-i pe tineri și acordă-le sprijinul tău!

  Paşte mieluşeii şi oiţele mele!

  Doamne, dă-ne înțelepciune să fim buni mentori și pune în inima noastră iubire față de copiii și tinerii bisericii Tale! PROVOCARE: Încearcă astăzi să înveți numele tuturor copiilor și tinerilor din biserica ta! Apoi, roagă-te pentru fiecare nume în parte!

  Publicate astăzi

  Trifoi cu patru foi

  Știind că nimic nu vine la întâmplare sau fără să aibă o sursă anume, fii cu o măsură de înțelepciune și de conștiență: mulțumește lui Dumnezeu pentru orice lucru bun primit, chiar dacă nu îți explici cum s-a întâmplat. Nu cădea în extrema cealaltă, a ghinionului. Așa cum norocul este un termen pentru ceva iluzoriu, la fel este și termenul de ghinion. Dar și în cazul unor sentimente negative și al senzației că primești numai lucruri rele, poți face ceva: roagă-te! Dumnezeu îl poate opri pe cel rău să te atingă cu darurile lui otrăvite. Dacă există un „noroc”, acela este Dumnezeul nostru.

  Voi cinsti pe cine Mă cinstește

  Îi mulțumesc Tatălui ceresc pentru răspunsul Lui rapid. Adesea, când plănuiesc programa pentru studenții mei, cer călăuzire de sus, iar El îmi răspunde prin idei excelente, care nu numai că îmbogățesc cunoștințele studenților, dar îmi și furnizează ocazii pentru a împărtăși bunătatea Sa.

  Umilinţa, smerenia, modestia

  Dacă ne supunem inima lui Dumnezeu în fiecare zi, nu avem nevoie să ne supunem oamenilor care folosesc arestarea, amenințarea sau intimidarea, chiar dacă le folosesc în numele Domnului.

  Te iubesc… din interes!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a primi de la Dumnezeu sprijin pentru a trece dincolo de avantajele sau interesele egoiste. Să iubim indiferent ce primim în schimb. PROVOCARE: Iubește nepărtinitor, fără să aștepți ceva în schimb! Iubește așa cum ne-a iubit Isus pe noi!

  A hatalommal kísért igehirdetés

  „Azokban a napokban pedig eljött Keresztelő János, aki prédikált Júdea pusztájában. És ezt mondta: Térjetek...