Să înaintăm ca biserică unită

  De aceea, preaiubiţilor, fiindcă aşteptaţi aceste lucruri, siliţi-vă să fiţi găsiţi înaintea Lui fără prihană, fără vină şi în pace. (2 Petru 3:14)

  Domnul doreşte să vadă că lucrarea de vestire a mesajului îngerului al treilea este dusă mai departe cu un succes tot mai mare. Aşa cum a lucrat în toate veacurile pentru a-i da biruinţa poporului Său, tot astfel doreşte să îşi ducă la o împlinire triumfătoare planurile pentru biserica Sa. El le porunceşte sfinţilor Săi credincioşi să înainteze în unitate, mergând din putere în putere, din credinţă la o mare asigurare şi încredere în adevărul şi neprihănirea lucrării Sale.

  Trebuie să rămânem neclintiţi ca o stâncă la principiile Cuvântului lui Dumnezeu, aducându-ne aminte că El este cu noi pentru a ne da puterea de a ne confrunta cu fiecare experienţă nouă. Să păstrăm fără încetare în viaţa noastră principiile neprihănirii, pentru a putea să înaintăm din putere în putere, în Numele Domnului. Trebuie să păstrăm ca pe ceva foarte sfânt credinţa confirmată de învăţătura şi aprobarea Duhului lui Dumnezeu încă de la experienţa noastră cea mai timpurie şi până în prezent. Să iubim ca pe ceva foarte preţios lucrarea pe care Domnul a făcut-o să înainteze prin poporul Său păzitor al poruncilor şi care, prin puterea harului Său, va ajunge tot mai puternică şi va avea tot mai mult succes odată cu trecerea timpului. Vrăjmaşul caută să întunece discernământul celor din poporul lui Dumnezeu şi să micşoreze eficienţa lor, dar, dacă vor lucra aşa cum îi îndrumă Duhul lui Dumnezeu, El le va oferi ocazii favorabile pentru lucrarea de refacere a vechilor locuri pustiite. Experienţa lor va fi una de creştere continuă, până când Domnul va coborî din cer cu putere şi mare slavă pentru a pune nigiliul triumfului final asupra credincioşilor Săi.

  În faţa noastră se află o lucrare ce va solicita fiecare putere a făpturii omeneşti. Ea va face necesară exercitarea unei credinţe puternice şi a unei vigilenţe continue. Uneori, greutăţile cu care ne vom confrunta vor fi dintre cole mai descurajatoare. Însăşi mărimea lucrării ne va înspăimânta. Totuşi, cu ajutorul lui Dumnezeu, slujitorii Săi vor triumfa în cele din urmă. – Solii Alese, cartea 2, pp. 407-408

  Am fost profund impresionată de scenele care au trecut recent pe dinaintea mea într-o viziune din timpul nopţii. Părea să aibă loc o mare mişcare o lucrare de înviorare – care avansa în multe locuri. Cei din poporul nostru înaintau în rânduri, răspunzând la chemarea lui Dumnezeu.

  Solii alese, cartea 2, p. 402

  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Unitate în casă și în biserică

  Fie ca rugăciunea apostolului să se împlinească cu privire la noi și cu privire la frații și surorile noastre: „Domnul să vă facă să creșteți tot mai mult în dragoste unii față de alții și față de toți” (1 Tesaloniceni 3:12)! Provocare: Roagă-te astăzi pentru diaconii și diaconesele din biserica ta!

  Sfânt în familie și în biserică

  Doamne, ajută-mă să am o inimă curată și să nu fiu o pricină de poticnire pentru cei din familia mea! Provocare: Ai un obicei pe care nu ai vrea să îl aibă și copiii tăi? Hotărăște-te să renunți la el chiar astăzi!

  Familia și misiunea bisericii

  Provocare: Fii martor al lui Dumnezeu acasă, la biserică, la locul de muncă și în societate!

  Publicate astăzi

  Despre numai zece oameni

  La o relație de adevărată prietenie cu Dumnezeu nu se ajunge din întâmplare, sau ferindu-ne cu groază de mânia Lui, ori făcând din obligație lucruri. Prietenia este un exercițiu al cunoașterii; este nevoie să citim despre El, să-L căutăm în natură și să simțim în rugăciune apropierea Lui.

  Legătura

  Cred cu tărie că trebuie să rămânem legate de Dumnezeu și unele de altele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest devoțional care ne ajută să fim sincere unele cu altele și să creăm o legătură între noi!

  Rugăciunea pentru duşmani

  Dacă ai şi tu pe cineva care ţi-a greşit, îţi propunem astăzi să te rogi pentru acea persoană. Imaginează-ţi că este foarte serios mustrată de conştiinţă, dar îi lipseşte curajul să-ţi ceară iertare. Roagă-te, iubeşte şi binecuvântează! Nu pierde ocazia de a-i face bine!

  Să nu îi pierdem!

  Doamne, dă-ne disponibilitatea să îi înțelegem pe tineri și înțelepciunea și priceperea de a le oferi programe publice încântătoare la biserică! Provocare: Ia-ți timp să vorbești cu un tânăr despre lucrurile care îi plac sau nu în cadrul programelor oferite de biserica ta! Și, atât cât ține de tine, fă din ea un loc în care tinerii să vină cu drag!

  Az igazak elváltozása

  „Mert maga az Úr riadóval, arkangyal szózatával és isteni harsonával leszáll az égből: és feltámadnak...