Articolul precedentLucrarea lui Dumnezeu
  Articolul următorÎncredere răsplătită

  Cununi și robe

  Cel ce va birui va fi îmbrăcat astfel în haine albe. (Apocalipsa 3:5)

  Fiecare dintre noi să ştie că există o putere care lucrează împreună cu eforturile noastre de a birui. De ce nu primesc bărbaţii şi femeile acest ajutor pus la dispoziţie pentru a deveni elevaţi şi înnobilaţi? De ce se înjosesc ei prin îngăduirea apetitului pervertit? De ce nu se ridică ei în puterea lui Hristos, devenind biruitori în Numele Lui? Isus va auzi chiar şi cea mai slabă rugăciune pe care o putem înălţa. Lui Îi este milă de slăbiciunea oricărui suflet. La Cel care are puterea de a mântui există ajutor pentru oricine. Vi-L recomand pe Isus Hristos, Mântuitorul păcătosului, singurul care poate să vă dea puterea de a învinge în orice punct.

  Cerul merită tot efortul. Nu trebuie să riscăm nimic în această privinţă. Nu trebuie să ne hazardăm aici. Trebuie să ştim că paşii ne sunt rânduiţi de Domnul. Să ne ajute Dumnezeu în marea lucrare a biruinţei! El are coroane pentru cei care înving. El are haine albe pentru cei drepţi. El are o lume veşnică de slavă pentru cei care caută slava, onoarea şi nemurirea. Toţi cei care vor intra în cetatea lui Dumnezeu vor intra ca biruitori. Nu vor intra cei răufăcători condamnaţi, ci ca fii şi fiice ale lui Dumnezeu. Iar cuvântul de bun venit pentru toţi cei care vor intra acolo este acesta: „Veniţi binecuvântaţii Tatălui Meu de moşteniţi împărăţia care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii” (Matei 25:34).

  Cu bucurie aş vrea să spun cuvinte care să ajute aceste suflete plăpânde să se prindă, prin credinţă, mai strâns de puternicul Ajutor, pentru a-şi putea dezvolta un caracter la care Dumnezeu să Se uite cu plăcere. Fără îndoială că Cerul îi invită şi le prezintă cele mai alese binecuvântări, iar ei se bucură de toate posibilităţile de a-şi dezvolta un caracter perfect, dar totul va fi în van dacă nu sunt dispuşi să se ajute singuri. Ei trebuie să-şi folosească puterile datede Dumnezeu, altfel se vor cufunda din ce în ce mai mult şi nu vor fi buni nici acum, nici în veşnicie.

  Toţi aceia care au ajuns slabi şi chiar degradaţi din cauza îngăduinţei păcătoase pot deveni copii ai lui Dumnezeu. Stă în puterea lor să le facă permanent bine altora şi să-i ajute să învingă ispita; făcând astfel, ei vor culege beneficii personale. Ei pot fi lumini strălucitoare în lume şi pot auzi la final binecuvântarea de pe buzele împăratului slavei: „Bine, rob bun şi credincios!”

  Christian Temperance and Bible Hygiene, pp. 148-149

  Cununi și robe - 2016. Fiecare dintre noi să ştie că există o putere care lucrează împreună cu eforturile noastre de a birui. De ce nu primesc bărbaţii şi femeile acest ajutor pus la dispoziţie pentru a deveni elevaţi şi înnobilaţi? De ce se înjosesc ei prin îngăduirea apetitului pervertit?
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Te vând şi te cumpăr când vreau eu!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a avea înțelepciunea să-i valorizăm corect pe ceilalți, așa cum a făcut Mântuitorul! PROVOCARE: Să înțelegem că, indiferent câte avantaje am căpăta, nu este corect să vindem sau să cumpărăm pe cineva!

  Te iubesc… din interes!

  Rugăciunea noastră ar trebui să fie aceea de a primi de la Dumnezeu sprijin pentru a trece dincolo de avantajele sau interesele egoiste. Să iubim indiferent ce primim în schimb. PROVOCARE: Iubește nepărtinitor, fără să aștepți ceva în schimb! Iubește așa cum ne-a iubit Isus pe noi!

  Minciuna are multe seminţe

  Să ne rugăm astăzi lui Dumnezeu ca cei mici să învețe de la noi ce înseamnă să spună adevărul, indiferent de consecințe! Dumnezeul adevărului să ne ajute! PROVOCARE: Să fim cât mai atenți la ce pot „fura” urmașii de la noi!

  Publicate astăzi

  4K

  Înțeleptul ține pasul cu evoluția lucrurilor, dar evită să facă din aroganță și spoială filozofia lui de viață. Nu trebuie să umbli ponosit pentru a trăi onest, dar în mod sigur nu avem niciun avantaj dacă purtăm mască. Orice mască aduce cu sine sentimente de teamă și vinovăție.

  Dumnezeu încă răspunde rugăciunilor unei mame

  Dumnezeu este mereu la cârmă. El ne răspunde la rugăciuni, urmărindu-i cu privirea pe copiii Lui, binecuvântând chiar și o mamă singură căreia i-a fost încredințată o mare răspundere, care poate fi împlinită doar cu Domnul alături.

  Mulţumirea

  Nu trebuie să aşteptăm până când deţinem una sau alta pentru a fi fericiţi. Putem chiar acum să fim mulţumitori; astăzi avem deja suficiente lucruri care să ne bucure. Putem fi recunoscători în orice situaţie ne-am afla.

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Isten reformra szólít fel

  „És ez Őelőtte fog járni az Illés lelkével és erejével, hogy az atyák szívét a...