Articolul precedentÎngerul milei
  Articolul următorSpre binele nostru…

  Privește în sus, nu în jos!

  Întăriţi-vă dar mâinile obosite şi genunchii slăbănogiţi. (Evrei 12:12)

  Biserica, înzestrată cu neprihănirea lui Hristos, este depozitara bogăţiilor milei, harului şi dragostei Sale, care trebuie aşezate complet la vedere. Hristos priveşte la poporul Său, în curăţia şi desăvârşirea lui, ca la răsplata umilinţei Sale şi ca la adaosul la slava Sa – Hristos, marele Centru, de la care se revarsă toată slava. – Viaţa lui Iisus, p. 680

  Tot cerul este interesat de lucrarea desfăşurată în această lume, care trebuie să-i pregătească pe bărbaţi şi pe femei pentru viaţa nemuritoare viitoare. Planul lui Dumnezeu este ca oamenii să aibă înalta onoare de a fi conlucrători cu Isus Hristos la salvarea de suflete… Ei ar trebui să considere că lucrarea lui Dumnezeu este sacră şi sfântă şi ar trebui să-I aducă în fiecare zi daruri de bucurie şi recunoştinţă în schimbul puterii harului Său, prin care sunt făcuţi în stare să progreseze în viaţa spirituală…

  Nimeni n-are de ce să cedeze înaintea ispitelor lui Satana, să-şi încalce în felul acesta conştiinţa şi să-L întristeze pe Duhul Sfânt. În Cuvântul lui Dumnezeu a fost oferit tot ce este necesar pentru ca toţi să se bucure de ajutorul divin în încercările lor de a birui.

  În viaţa religioasă a tuturor celor care vor fi în final biruitori, vor exista episoade de dilemă şi încercări teribile, dar cunoaşterea Scripturilor îi va ajuta să-şi amintească făgăduinţele încurajatoare ale lui Dumnezeu, care le vor mângâia inimile şi le vor întări credinţa în tăria Celui Puternic. Ei citesc: „… Pentru ca încercarea credinţei voastre, cu mult mai scumpă decât aurul care piere şi care totuşi este încercat prin foc, să aibă ca urmare lauda, slava şi cinstea la arătarea lui Isus Hristos” (1 Petru 1:7). Încercarea credinţei este mai preţioasă decât aurul. Toţi ar trebui să înveţe că aceasta este o parte a disciplinei în şcoala lui Hristos…

  Adună-ţi toate puterile ca să priveşti în sus, nu în jos la dificultăţile tale; atunci nu vei cădea niciodată pe cale. Îl vei vedea curând pe Isus în spatele norului, întinzând braţul ca să te ajute; şi tot ce trebuie să faci este să-I dai mâna cu o credinţă simplă şi să-L laşi să te conducă… Un nume mare în lume este ca literele scrise pe nisip, dar caracterul nepătat va rămâne veşnic. Dumnezeu îţi dă inteligenţă şi o minte cu judecată ca să poţi înţelege făgăduinţele Sale, iar Isus este gata să te ajute să-ţi formezi un caracter puternic şi armonios.

  Mărturii, voi. 5, pp. 573-574, 578-579

  Privește în sus, nu în jos! - 2016. Biserica, înzestrată cu neprihănirea lui Hristos, este depozitara bogăţiilor milei, harului şi dragostei Sale, care trebuie aşezate complet la vedere. Hristos priveşte la poporul Său, în curăţia şi desăvârşirea lui, ca la...
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Iubeşte-mă necondiţionat!

  Tată ceresc, copilul meu are nevoie ca eu să fiu un părinte blând și iubitor! Ajutămă,Te rog! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o modalitate de a-i arăta copilului tău cât de mult îl iubești! Poți doar să îi spui asta. Indiferent de vârsta lui, sigur va fi fericit să audă aceste cuvinte.

  Publicate astăzi

  Trei crai de la Răsărit

  La final, întreabă-te ce fel de daruri poți aduce tu prin care să-L recunoști pe Domnul Isus ca Rege, Mare-Preot și Jertfă pentru salvarea celui pierdut.

  Dumnezeu l-a folosit pe soțul meu ca să-mi schimbe perspectiva

  Dumnezeu mi-a arătat clar că acea carte nu este despre mine, ci menirea ei este să-i ajute pe mulţi peregrini pe drumul spinos al vieții și să-I aducă Lui slavă. Îi mulțumesc Domnului pentru dragostea Lui necondiționată, pentru favoarea nemeritată și pentru harul Său minunat!

  Ecoul cuvintelor mele

  Cuvintele sunt arme foarte periculoase, care pot aduce bine sau rău. Adu-ţi aminte astăzi de situaţia băiatului care a reacţionat la ecoul propriilor cuvinte. Să folosim cuvintele pentru a domoli mânia şi pentru a aduce pace în inimile celor care ne ascultă.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Krisztus az egyetlen Megváltó

  „Aki megszabadított minket a sötétség hatalmából, és általvitt az Ő szerelmes Fiának országába. Akiben van...