O lucrare voioasă

  Voi cinsti pe cine Mă cinsteşte. (1 Samuel 2:30)

  În aşteptarea Sabatului, nu trebuie ca lucrurile trecătoare să primeze în defavoarea celor spirituale. Pregătirea pentru Sabat să se termine vineri. Aveţi grijă ca toată îmbrăcămintea să fie gata şi mâncarea, pregătită. Pantofii să fie daţi cu cremă şi baia să fie făcută. Este posibil. Dacă o stabiliţi ca regulă, puteţi. Sabatul nu trebuie dedicat reparării hainelor, gătitului hranei, căutării de plăceri sau unei alte ocupaţii pământeşti. Înainte de apusul soarelui, toată munca pământească să fie lăsată deoparte şi toate ziarele profane să fie puse deoparte. Părinţi, explicaţi-le copiilor voştri ce faceţi şi în ce scop şi lăsaţi-i să ia parte la pregătirea voastră de a păzi Sabatul potrivii poruncii.

  Ar trebui să păzim cu seriozitate începutul şi sfârşitul Sabatului. Aduceţi-vă aminte că fiecare clipă este un timp consacrat, sfânt. Ori de câte ori este posibil, angajatorii ar trebui să le dea libere angajaţilor orele de vineri de la prânz până la începutul Sabatului. Daţi-le timp să se pregăţească, pentru a putea întâmpina ziua Domnului cu mintea liniştită. În modul acesta, nu veţi suferi nicio pierdere nici chiar în lucrurile pământeşti.

  Mai există o activitate căreia ar trebui să i se acorde atenţie în ziua pregătirii. În această zi, toate disensiunile dintre copiii lui Dumnezeu, fie din familie, fie din biserică, ar trebui să piară. Orice amărăciune, orice iuţime şi orice răutate să fie alungate din suflet. Cu o atitudine de umilinţă, „mărturisiţi-vă unii altora păcatele şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi” (Iacov 5:16).

  Înainte de începutul Sabatului, mintea şi trupul ar trebui retrase de la treburile pământeşti. Dumnezeu a aşezat Sabatul la sfârşitul celor şase zile de lucru ca să ne oprim şi să ne gândim ce am câştigat în timpul săptămânii ca pregătire pentru împărăţia curată, unde nu este admis niciun răufăcător. Ar trebui să ne cercetăm sufletul în fiecare Sabat ca să vedem dacă săptămâna încheiată ne-a adus câştig sau pierdere spirituală.

  Înseamnă mântuire veşnică să sfinţeşti Sabatul pentru Domnul.

  Mărturii, voi. 6, pp. 354-356

  O lucrare voioasă - 2016. În aşteptarea Sabatului, nu trebuie ca lucrurile trecătoare să primeze în defavoarea celor spirituale. Pregătirea pentru Sabat să se termine vineri. Aveţi grijă ca toată îmbrăcămintea să fie gata şi mâncarea, pregătită. Pantofii să fie daţi cu cremă şi baia să fie făcută. Este posibil. Dacă o stabiliţi ca regulă, puteţi.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  „Calc pe urmele tale!”

  Doamne, fă-ne cele mai bune exemple pentru cei care calcă pe urmele noastre! PROVOCARE: Adoptă astăzi un obicei pe care ai vrea să îl aibă și copiii sau nepoții tăi!

  Aşa am văzut la tata!

  Este timpul să ne rugăm cu mult interes ca Dumnezeu să ne deschidă ochii pentru a putea croi cu picioarele noastre cele mai drepte cărări. PROVOCARE: Fii foarte atent la ce faci, ca să nu te simți vreodată cu musca pe căciulă tocmai atunci când ar trebui să-i avertizezi sau să-i mustri pe cei care vin pe urmele tale!

  Binecuvântare sau blestem?

  Doamne ajuta-ma sa nu repet greseala lui Eli PROVOCARE: Croiește cărări drepte, oferind un model demn de cinste și dovedind responsabilitate!

  Publicate astăzi

  Avion de croazieră cu patru motoare

  Există unele lucruri pe care ni le-am putea achiziționa, însă nu ne-ar folosi la nimic, poate doar pentru satisfacerea orgoliului. Poți avea în garaj un Ferrari, dar să nu ai șosele ca să beneficiezi de capacitățile mașinii. Prin urmare, dacă ne putem controla pornirile de grandomanie, vom face și vom cumpăra pentru noi ceea ce se potrivește statutului, dar și posibilităților din contextul în care trăim. Hai să nu înmulțim numărul snobilor, ci mai bine să fim chibzuiți!

  Lumina cerească

  De ce să nu ne preocupăm, dimineața devreme, înainte de munca fiecărei zile, să petrecem timp fără grabă conectați la Sursa luminii cerești? Celor care fac așa, Dumnezeu le-a promis călăuzire în viață.

  Toleranţa

  Astăzi ne putem dezvolta toleranţa, dacă ne înfruntăm responsabilităţile cu încredere în Dumnezeu, în promisiunile Lui şi dacă ne rugăm până primim binecuvântările Lui.

  Sfatul nelegiuit dat de mamă

  Doamne, învață-ne înțelepciunea și bunătatea Ta și ajută-ne să fim o binecuvântare pentru cei din jurul nostru, îndreptându-i spre Tine! PROVOCARE: Când ți se cere sfatul, gândește-te ce ar spune Isus dacă ar fi întrebat în locul tău!

  A fiatalok Isten eszközei

  „Jó a férfiúnak, ha igát visel ifjúságában.” (Siral 3,27)„Isten fiatalokat hív, akik ifjúságuk lendületével és...