Familiile în care îngerii vor să rămână

  Să nu daţi uitării primirea de oaspeţi, căci unii, prin ea, au găzduit, fără să ştie, pe îngeri! (Evrei 13:2)

  Noi ne putem bucura de mântuirea lui Dumnezeu în familiile noastre, dar trebuie să credem în ea, să trăim pentru ea şi să avem credinţă şi o încredere continuă şi de nezdruncinat în Dumnezeu. Restricţia impusă de Cuvântul lui Dumnezeu este în interesul nostru. Ea sporeşte fericirea familiilor noastre şi a tuturor celor din jurul nostru. Ne rafinează gustul, ne sfinţeşte judecata şi aduce pace minţii, iar în cele din urmă viaţa veşnică, îngerii slujitori vor zăbovi în casele noastre şi vor duce cu bucurie la ceruri vestea cea bună a progresului nostru în viaţa spirituală, iar îngerul raportor va da un raport bun, fericit.

  Spiritul lui Hristos va fi o influenţă dăinuitoare în cămin. Dacă oamenii îşi vor deschide inimile în faţa influenţei cereşti a adevărului şi dragostei, aceste principii vor ţâşni din nou ca nişte izvoare de apă în pustie, înviorându-i pe toţi şi creând prospeţime acolo unde acum este uscăciune şi lipsă.

  Neglijarea religiei în familie, neglijarea educaţiei copiilor noştri displace foarte mult lui Dumnezeu. Dacă unul dintre copiii voştri s-ar afla în râu, luptându-se cu valurile şi în pericol iminent de a se îneca, ce agitaţie s-ar face! Ce eforturi ar fi depuse, câte rugăciuni s-ar înălţa, ce entuziasm s-ar manifesta pentru a fi salvată viaţa omenească! Dar iată, copiii voştri sunt fără Hristos, sufletele lor sunt nemântuite. Poate că ei sunt chiar nepoliticoşi şi lipsiţi de amabilitate, o ruşine pentru numele de adventist. Ei pier fără speranţă şi fără Dumnezeu în lume, iar voi sunteţi nepăsători şi indiferenţi. […]

  Taţi şi mame, în fiecare dimineaţă, adunaţi-vă copiii în jurul vostru şi înălţaţi-vă inima în cereri umile către Dumnezeu pentru ajutor. Cei dragi ai voştri sunt expuşi ispitei. Supărările de zi cu zi asaltează calea tinerilor şi a bătrânilor. Cei care vor să aibă o viaţă liniştită, iubitoare şi voioasă, trebuie să se roage. Doar primind ajutor continuu de la Dumnezeu vom putea avea biruinţă împotriva eului. […]

  Părinţii trebuie să facă, prin rugăciune sinceră şi fierbinte, un gard împrejurul copiilor lor. Ei trebuie să se roage cu credinţă deplină ca Dumnezeu să fie împreună cu ei şi ca îngerii sfinţi să-i păzească pe ei şi pe copiii lor de puterea cea crudă a lui Satana.

  Sfaturi pentru biserică, pp. 151-152

  Familiile în care îngerii vor să rămână - 2016. Părinţii trebuie să facă, prin rugăciune sinceră şi fierbinte, un gard împrejurul copiilor lor. Ei trebuie să se roage cu credinţă deplină ca Dumnezeu să fie împreună cu ei şi ca îngerii sfinţi să-i păzească pe ei şi pe copiii lor de puterea cea crudă a lui Satana.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Eu sau el

  Doamne, învață-ne să Te iubim mai mult și să căutăm mai întâi Împărăția Ta! PROVOCARE: Roagă-te astăzi pentru copiii fraților tăi de credință care au fost cândva în biserică și acum nu mai sunt! Dacă ai ocazia, reamintește-le un moment frumos din biserică!

  Unul dintre noi

  PROVOCARE: Îndepărtează prejudecățile și gândurile negative față de cei din comunitate pentru a lăsa loc empatiei să acționeze!

  Ștefan

  PROVOCARE: Găsește-l pe Ștefan în jurul tău și oferă-i ce ți-ai dori tu să primești!

  Publicate astăzi

  Șase zile, tot lucrul tău

  Cel care începe ziua cu Dumnezeu în gândurile lui, cu rugăciunea lui personală și cu dorința de a fi asistat pe drumul dintre dimineață și seară va găsi și împlinire în planurile lui, dar va găsi și odihnă, acea odihnă care îi permite să se simtă fericit.

  Recunoștință

  După ce m-am adunat puțin, am înălțat rugăciuni umile, dându-I slavă Domnului cu lacrimi de mulțumire și de reconsacrare ca niciodată înainte. Încrederea mea în Isus a crescut foarte mult de la acel eveniment.

  Slujirea lui Dumnezeu (II)

  Gândeşte-te la felul tău de slujire. Le impui altora idei şi comportamente, făcând uz de putere? Le restrângi libertatea de conştiinţă semenilor tăi prin pedeapsă? Adu-ţi aminte că asemenea metode nu au caracterizat niciodată slujirea lui Dumnezeu.

  Copiii și tinerii bisericii – comoara noastră prețioasă

  Doamne, ajută-mă să nu iubesc cu vorba, ci cu fapta și cu adevărul! PROVOCARE: Găsește o modalitate prin care să încurajezi un copil sau un tânăr din biserica ta chiar astăzi!

  Háborúk az utolsó napokban

  „Így szól a Seregek Ura: Ímé, veszedelem indul egyik nemzettől a másik nemzetre, és nagy...