Familiile în care îngerii vor să rămână

  Să nu daţi uitării primirea de oaspeţi, căci unii, prin ea, au găzduit, fără să ştie, pe îngeri! (Evrei 13:2)

  Noi ne putem bucura de mântuirea lui Dumnezeu în familiile noastre, dar trebuie să credem în ea, să trăim pentru ea şi să avem credinţă şi o încredere continuă şi de nezdruncinat în Dumnezeu. Restricţia impusă de Cuvântul lui Dumnezeu este în interesul nostru. Ea sporeşte fericirea familiilor noastre şi a tuturor celor din jurul nostru. Ne rafinează gustul, ne sfinţeşte judecata şi aduce pace minţii, iar în cele din urmă viaţa veşnică, îngerii slujitori vor zăbovi în casele noastre şi vor duce cu bucurie la ceruri vestea cea bună a progresului nostru în viaţa spirituală, iar îngerul raportor va da un raport bun, fericit.

  Spiritul lui Hristos va fi o influenţă dăinuitoare în cămin. Dacă oamenii îşi vor deschide inimile în faţa influenţei cereşti a adevărului şi dragostei, aceste principii vor ţâşni din nou ca nişte izvoare de apă în pustie, înviorându-i pe toţi şi creând prospeţime acolo unde acum este uscăciune şi lipsă.

  Neglijarea religiei în familie, neglijarea educaţiei copiilor noştri displace foarte mult lui Dumnezeu. Dacă unul dintre copiii voştri s-ar afla în râu, luptându-se cu valurile şi în pericol iminent de a se îneca, ce agitaţie s-ar face! Ce eforturi ar fi depuse, câte rugăciuni s-ar înălţa, ce entuziasm s-ar manifesta pentru a fi salvată viaţa omenească! Dar iată, copiii voştri sunt fără Hristos, sufletele lor sunt nemântuite. Poate că ei sunt chiar nepoliticoşi şi lipsiţi de amabilitate, o ruşine pentru numele de adventist. Ei pier fără speranţă şi fără Dumnezeu în lume, iar voi sunteţi nepăsători şi indiferenţi. […]

  Taţi şi mame, în fiecare dimineaţă, adunaţi-vă copiii în jurul vostru şi înălţaţi-vă inima în cereri umile către Dumnezeu pentru ajutor. Cei dragi ai voştri sunt expuşi ispitei. Supărările de zi cu zi asaltează calea tinerilor şi a bătrânilor. Cei care vor să aibă o viaţă liniştită, iubitoare şi voioasă, trebuie să se roage. Doar primind ajutor continuu de la Dumnezeu vom putea avea biruinţă împotriva eului. […]

  Părinţii trebuie să facă, prin rugăciune sinceră şi fierbinte, un gard împrejurul copiilor lor. Ei trebuie să se roage cu credinţă deplină ca Dumnezeu să fie împreună cu ei şi ca îngerii sfinţi să-i păzească pe ei şi pe copiii lor de puterea cea crudă a lui Satana.

  Sfaturi pentru biserică, pp. 151-152

  Familiile în care îngerii vor să rămână - 2016. Părinţii trebuie să facă, prin rugăciune sinceră şi fierbinte, un gard împrejurul copiilor lor. Ei trebuie să se roage cu credinţă deplină ca Dumnezeu să fie împreună cu ei şi ca îngerii sfinţi să-i păzească pe ei şi pe copiii lor de puterea cea crudă a lui Satana.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...