Articolul precedentAi preţ în ochii mei şi te iubesc
  Articolul următorCuvinte adevărate

  Simpatia lui Isus față de poporul Său

  Acela care locuieşte în sanctuarul ceresc judecă drept. El are o simpatie mai mare faţă de poporul Său care se luptă cu ispitele într-o lume a păcatului, decât faţă de oastea îngerilor care înconjoară tronul Său.

  Întregul cer manifestă cel mai mare interes faţă de această lume cât un fir de praf, deoarece Hristos a plătit un preţ infinit pentru sufletele locuitorilor ei. Răscumpărătorul lumii a legat pământul de cer prin legăturile fiinţelor inteligente, căci răscumpăraţii Domnului sunt aici. Fiinţele cereşti încă mai vizitează pământul, ca în zilele când umblau şi vorbeau cu Avraam şi cu Moise. În mijlocul activităţii intense din marile noastre oraşe, în mijlocul mulţimilor care se îngrămădesc pe străzi şi umplu târgurile – unde de dimineaţă şi până seara oamenii se comportă ca şi când afacerile, sportul şi plăcerile ar fi totul în viaţă, unde sunt atât de puţini care să contemple realităţile nevăzute – chiar şi aici. Cerul are încă veghetorii şi sfinţii Săi. Există fiinţe nevăzute care observă fiecare cuvânt şi fiecare faptă a oamenilor. În orice întâlnire de afaceri sau de distracţii, în orice adunare de închinare, sunt mai mulţi ascultători decât pot fi văzuţi cu ochiul normal. Uneori, fiinţele inteligente cereşti înlătură cortina care ascunde lumea nevăzută, astfel încât gândurile noastre să poată fi abătute de la agitaţia şi iureşul vieţii şi să luăm în considerare faptul că există martori nevăzuţi la tot ce spunem sau facem.

  Trebuie să înţelegem mai bine misiunea vizitatorilor angelici. Ar fi bine să ne gândim că fiinţele cereşti conlucrează cu noi şi ne poartă de grijă în tot ce facem. Armate invizibile de lumină şi putere sunt alături de cei slabi şi umili, care cred şi invocă făgăduinţele lui Dumnezeu. Heruvimii, serafimii şi îngerii care excelează în putere – de zece mii de ori zece mii şi mii de mii – stau la dreapta Sa, „toţi duhuri slujitoare trimise să îndeplinească o slujbă pentru cei ce vor moşteni mântuirea” (Evrei 1:14).

  Prin intermediul acestor mesageri îngereşti, se păstrează un raport fidel al cuvintelor şi faptelor tuturor oamenilor. Toate actele de cruzime sau de nedreptate faţă de cei din poporul lui Dumnezeu, toate câte au suferit din cauza celor ce fac răul, sunt înregistrate în ceruri.

  Parabolele Domnului Hristos, pp. 176-177

  Simpatia lui Isus față de poporul Său - 2016. Armate invizibile de lumină şi putere sunt alături de cei slabi şi umili, care cred şi invocă făgăduinţele lui Dumnezeu. Heruvimii, serafimii şi îngerii care excelează în putere - de zece mii de ori zece mii şi mii de mii - stau la dreapta Sa.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Învață să asculți!

  Duhule Sfânt, vreau să învăț de la Tine cum să ascult eficient! PROVOCARE: Propune-ți astăzi să fii receptiv la mesajele copilului tău!

  Acceptă-mă așa cum sunt!

  Doamne, Te rog să mă ajuți să-mi accept copilul așa cum este și să-i pot arăta, prin vorbe și fapte, aprecierea mea! PROVOCARE: Ia-ți timp astăzi să stai de vorbă cu copilul tău, să îl asiguri de toată prețuirea pe care i-o porți și să te străduiești ca, prin purtarea ta, să simtă acest sentiment înălțător!

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Publicate astăzi

  Top 3

  Dacă nu ești cumva unul dintre cei care manipulează, fii astăzi mai stăpân pe opiniile personale și respectă-le măcar tu. Nu trebuie să apelezi la tupeu sau la obrăznicie, ci să fii consecvent cu propriile decizii și să nu accepți nejustificat impunerea altor puncte de vedere.

  Dă mai departe!

  În urmă cu mai bine de patruzeci de ani, un cuplu s-a împrietenit cu mine; și pentru că ştiu din experiență cum este să te simți singură într-o zi de închinare și apoi să fii invitată la o masă caldă. A fost și pentru tine cineva o binecuvântare? Poate este timpul să dai și tu mai departe ceea ce ai primit.

  Cuvintele care zidesc

  Dacă eşti în ceartă cu cineva din cauza cuvintelor tale (sau din oricare alt motiv), nu lăsa să treacă prea mult timp până când rezolvi acest lucru - cere iertare! Acest lucru contribuie la sănătatea ta mintală şi morală.

  Vorbește-mi despre Dumnezeu!

  Doamne, vreau să fii Prietenul copiilor mei! Ajută-mă să le pot face cunoștință cu Tine într-o manieră plăcută, dar onestă! PROVOCARE: Ce voi face astăzi ca să-L prezint pe Dumnezeu copiilor mei cât mai corect?

  Közel van az Úr napja

  „Jaj, ez a nap! Bizony közel van az Úr napja, és mint a pusztítás, úgy...