Satana este un distrugător

  Vai de voi, pământ şi mare, căci Diavolul s-a pogorât la voi cuprins de o mânie mare, fiindcă ştie că are puţină vreme! (Apocalipsa 12:12)

  Satana este încântat de război, deoarece aşa trezeşte patimile cele mai rele ale sufletului, apoi îşi distruge pentru totdeauna victimele cufundate în viciu şi sânge. Scopul lui este să provoace ţările să intre în război una cu alta, pentru că astfel poate să abată mintea oamenilor de la pregătirea necesară pentru a rezista în ziua lui Dumnezeu.

  Satana acţionează şi prin intermediul naturii pentru a-şi strânge recolta de suflete nepregătite. El a studiat secretele laboratoarelor naturii şi îşi foloseşte toată puterea pentru a controla elementele naturii, atât cât îi permite Dumnezeu. Când a fost lăsat să-l chinuie pe Iov, cât de repede au fost distruse turme, cirezi, robi, case, copii – nenorocirile venind una după alta. Dumnezeu este Cel care apără fiinţele pe care le-a creat şi le protejează de puterea distrugătorului. Dar lumea creştină a manifestat dispreţ faţă de Legea lui Iehova, aşa că Domnul va face exact ceea ce a spus că va face – îşi va retrage binecuvântările de pe pământ şi grija ocrotitoare din dreptul celor care se revoltă împotriva Legii Sale şi care îi învaţă şi îi obligă şi pe alţii să facă la fel. Satana deţine controlul asupra tuturor celor pe care Dumnezeu nu-i păzeşte în mod deosebit. El îi va favoriza pe unii şi îi va face să prospere pentru a-şi urmări propriile planuri, dar, în acelaşi timp, va aduce necazuri asupra altora, facându-i pe oameni să creadă că Dumnezeu îi face să sufere.

  În timp ce se va prezenta înaintea oamenilor ca un mare medic care poate să le vindece toate bolile, de fapt Satana va aduce boală şi dezastru, până acolo încât oraşe dens populate vor ajunge în colaps. El acţionează şi în prezent. În accidente şi calamităţi pe mare şi pe uscat, în mari conflagraţii, în uragane violente şi cumplite furtuni cu grindină, în inundaţii, cicloane, valuri uriaşe şi cutremure, Satana îşi exercită puterea pretutindeni, în mii de forme. El distruge recolta gata coaptă şi aduce foametea şi suferinţa. Infectează aerul cu viruşi mortali şi mii de oameni pier din cauza epidemiilor. Aceste nenorociri vor deveni din ce în ce mai frecvente şi mai puternice. Distrugerea va veni atât asupra oamenilor, cât şi asupra animalelor. „Ţara este tristă, sleită de puteri; locuitorii sunt mâhniţi şi tânjesc…, ţara a fost spurcată de locuitorii ei; ei călcau legile, nu ţineau poruncile şi rupeau legământul cel veşnic!” (Isaia 24:4,5).

  Tragedia veacurilor, pp. 589-590

  Satana este un distrugător - 2016. În accidente şi calamităţi pe mare şi pe uscat, în mari conflagraţii, în uragane violente şi cumplite furtuni cu grindină, în inundaţii, cicloane, valuri uriaşe şi cutremure, Satana îşi exercită puterea pretutindeni, în mii de forme. El distruge recolta gata coaptă şi aduce foametea şi suferinţa. Infectează aerul cu viruşi mortali şi mii de oameni pier din cauza epidemiilor. Aceste nenorociri vor deveni din ce în ce mai frecvente şi mai puternice.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  Fii „părinte de suflet”!

  Doamne, deschide-mi ochii și inima față de copiii și tinerii bisericii tale și folosește-te de ceea ce sunt și am pentru a-i face oamenii Tăi valoroși! PROVOCARE: Roagă-te măcar săptămânal, pe nume, pentru copiii și tinerii din biserica ta! Alege măcar unul dintre ei și învață-l practic să slujească!

  Încurajează-i pe copii și pe tineri!

  Doamne, fă-mă atent și disponibil copiilor și tinerilor din preajma mea și dă-mi mereu un cuvânt de încurajare pentru ei! PROVOCARE: Fă-ți obiceiul ca în fiecare Sabat să apreciezi și să încurajezi un copil sau tânăr de la tine din biserică!

  Ștafeta credinței

  Tată ceresc, condu-ne acasă la Tine, alături de familiile noastre, generație lângă generație! PROVOCARE: Ia-ți în mod regulat timp să le povestești copiilor și nepoților tăi experiențele din viața ta în care ai avut parte de călăuzirea lui Dumnezeu!

  Publicate astăzi

  Cinci fecioare neînțelepte

  Neînțelept nu este cel ce nu a avut posibilitatea să învețe sau să se pregătească, ci acela care a considerat că e suficient să știi și să ai valori, dar să nu te deranjezi să le folosești. Lipsa înțelepciunii poate să însemne uneori comoditate, alteori poate fi egală cu superficialitatea; se poate rezuma la pregătire pe jumătate sau la speranța că voi avea „noroc”. Un simplu simț al administrării chibzuite le-a salvat pe cele cinci fecioare de la o așteptare ratată, inutilă.

  Câmpul misionar de acasă

  Când folosim compasiunea blândă și când înțelegem cine sunt copiii noștri, avem ocazia să îi cunoaștem și să îi iubim și, astfel, să le arătăm cine este Isus. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze în mod bogat câmpul misionar, pentru veșnicie, iar copiii să poată spune: „Îl cunosc pe El!”

  Ţepuşul din carne

  Poate că Dumnezeu îngăduie durere în viața ta ca să corecteze anumite trăsături de caracter. Dacă acesta este cazul, mergi înainte ca Pavel sau ca David, nu în puterea ta, ci datorită influenței miraculoase a Creatorului care lucrează în tine.

  Eu, un salvator?

  Doamne, îți stau la dispoziție ca o umilă unealtă prin care să lucrezi la salvarea copiilor și a tinerilor! PROVOCARE: Alege unul sau mai mulți copii lipsiți de șansa unui cămin care să îi apropie de Domnul și oferă-te Lui ca să te folosească la salvarea acestora!

  A szemek kívánsága

  „Én pedig azt mondom néktek, hogy valaki asszonyra tekint gonosz kívánságnak okáért, immár paráználkodott azzal...