Articolul precedentVindecare divină
  Articolul următorFii de folos celor din jur!

  Răspunsul lui Dumnezeu la acuzațiile lui Satana

  Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu. (Apocalipsa 14:9,10)

  Cum tratează lumea Legea lui Dumnezeu? Pretutindeni, oamenii acţionează împotriva preceptelor divine. În dorinţa lor de a scăpa de purtarea crucii, care însoţeşte ascultarea, chiar şi bisericile trec de partea marelui apostat, pretinzând că Legea lui Dumnezeu a fost schimbată sau abrogată, în orbirea lor, mulţi se laudă cu progresul şi cu iluminarea minunată, dar veghetorii cereşti văd pământul plin de stricăciune şi de violenţă. Din cauza păcatului, atmosfera lumii noastre a devenit asemenea atmosferei dintr-o leprozerie.

  Trebuie realizată o mare lucrare de prezentare înaintea oamenilor a adevărurilor mântuitoare ale Evangheliei. Acesta este mijlocul stabilit de Dumnezeu pentru a opri valul corupţiei morale. Acesta este mijlocul Său de refacere a chipului Său moral în oameni. Este remediul Său pentru dezordinea universală. Este puterea care îi atrage pe oameni laolaltă, în unire. Prezentarea acestor adevăruri constituie lucrarea mesajului îngerului al treilea. Domnul are în plan ca prezentarea acestui mesaj să fie cea mai înaltă şi mai măreaţă lucrare reabzată în lume în acest moment.

  Satana îi îndeamnă constant pe oameni să accepte principale lui. El caută astfel să contracareze lucrarea lui Dumnezeu. El declară constant că poporul ales al lui Dumnezeu este un popor amăgit. El este un acuzator al fraţilor şi îşi foloseşte constant puterea de a acuza împotriva celor care lucrează neprihănirea. Domnul vrea să răspundă la acuzaţule lui Satana prin poporul Său, arătând care este rezultatul ascultării de principiile corecte.

  Toată lumina trecutului, toată lumina care străluceşte în prezent şi care ajunge până în viitor, aşa cum este ea revelată în Cuvântul lui Dumnezeu, este pentru fiecare suflet care o primeşte. Slava acestei lumini, care este însăşi slava caracterului lui Hristos, trebuie să se vadă în fiecare creştin, în familie, în biserică, în slujirea Cuvântului şi în fiecare instituţie înfiinţată de poporul lui Dumnezeu. Domnul are în plan ca toate acestea să fie simboluri a ceea ce se poate face pentru lume. Ele trebuie să fie tipuri ale puterii mântuitoare a adevărurilor Evangheliei. Ele sunt instrumente în împlinirea marelui plan al lui Dumnezeu pentru neamul omenesc.

  Mărturii, voi. 6, pp. 10-11

  Răspunsul lui Dumnezeu la acuzațiile lui Satana - 2016. Toată lumina trecutului, toată lumina care străluceşte în prezent şi care ajunge până în viitor, aşa cum este ea revelată în Cuvântul lui Dumnezeu, este pentru fiecare suflet care o primeşte. Slava acestei lumini, care este însăşi slava caracterului lui Hristos, trebuie să se vadă în fiecare creştin, în familie, în biserică, în slujirea Cuvântului şi în fiecare instituţie înfiinţată de poporul lui Dumnezeu.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Poți rămâne la fel?

  Doamne, Te rog să mă ajuți să fiu amabil și curtenitor cu semenii mei, tineri sau bătrâni, nu doar când sunt și ei politicoși și curtenitori, ci întotdeauna, așa cum ai fost Tu! PROVOCARE: Trimite-i astăzi unui tânăr din biserica ta un mesaj de încurajare!

  Gata oricând!

  Doamne, mă pun la dispoziția Ta astăzi și în fiecare zi! PROVOCARE: Identifică-ți limitele! Vezi care sunt reale și care țin doar de teama de a ieși din zona de confort!

  Ucenicul iubit, fiu al tunetului?

  Doamne, ajută-mă să văd, ca și Tine, ce pot deveni tinerii sub influența Ta și să fiu un canal al iubirii Tale revărsate către ei! PROVOCARE: Roagă-te ca pentru acei tineri greu de iubit, asemenea lui Ioan, să ai dragostea pe care a avut-o Isus față de acesta!

  Publicate astăzi

  Șase grade de separare

  Fă un mic test. Alcătuiește în minte o listă cu persoanele pe care nu le suporți prea ușor. Gândește-te ce ar trebui să schimbi în mintea sau inima ta pentru ca ele să capete un alt statut, mai apropiat și amical. Începe cu lucrurile simple pe care crezi că le-ai putea face și vei observa imediat schimbările în bine.

  Pentru binele nostru

  Dar mereu există un motiv, un scop chiar, pentru că deciziile Sale au în vedere întotdeauna „binele nostru” și/sau binele altora. Noi putem fi siguri că această realitate se confirmă mereu. Dumnezeu ne iubește. Nu poate fi altfel.

  Împlinirea misiunii

  Chiar şi astăzi, lumina adevărului trebuie dusă de instrumente omeneşti. Ea trebuie dusă de mine şi de tine! Dacă acceptăm misiunea primită, cu siguranţă se vor interpune dificultăţi şi obstacole. Va fi nevoie să facem sacrificii şi să înfrângem greutăţile.

  Lecții valoroase

  Îți mulțumim, Doamne, pentru toate lecțiile pe care ni le oferi, chiar și pentru cele mai puțin plăcute uneori, pentru că știm că tot ce primim din mâna Ta ne oferi cu dragoste! PROVOCARE: Mulțumește-I astăzi lui Dumnezeu pentru cei mai mici membri din familia bisericii tale! Roagă-L ca prezența lor la serviciul de închinare să te umple de bucurie și de recunoștință!

  Az eladás és a vásárlás tilalma

  „…senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van,...