Articolul precedentVindecare divină
  Articolul următorFii de folos celor din jur!

  Răspunsul lui Dumnezeu la acuzațiile lui Satana

  Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu. (Apocalipsa 14:9,10)

  Cum tratează lumea Legea lui Dumnezeu? Pretutindeni, oamenii acţionează împotriva preceptelor divine. În dorinţa lor de a scăpa de purtarea crucii, care însoţeşte ascultarea, chiar şi bisericile trec de partea marelui apostat, pretinzând că Legea lui Dumnezeu a fost schimbată sau abrogată, în orbirea lor, mulţi se laudă cu progresul şi cu iluminarea minunată, dar veghetorii cereşti văd pământul plin de stricăciune şi de violenţă. Din cauza păcatului, atmosfera lumii noastre a devenit asemenea atmosferei dintr-o leprozerie.

  Trebuie realizată o mare lucrare de prezentare înaintea oamenilor a adevărurilor mântuitoare ale Evangheliei. Acesta este mijlocul stabilit de Dumnezeu pentru a opri valul corupţiei morale. Acesta este mijlocul Său de refacere a chipului Său moral în oameni. Este remediul Său pentru dezordinea universală. Este puterea care îi atrage pe oameni laolaltă, în unire. Prezentarea acestor adevăruri constituie lucrarea mesajului îngerului al treilea. Domnul are în plan ca prezentarea acestui mesaj să fie cea mai înaltă şi mai măreaţă lucrare reabzată în lume în acest moment.

  Satana îi îndeamnă constant pe oameni să accepte principale lui. El caută astfel să contracareze lucrarea lui Dumnezeu. El declară constant că poporul ales al lui Dumnezeu este un popor amăgit. El este un acuzator al fraţilor şi îşi foloseşte constant puterea de a acuza împotriva celor care lucrează neprihănirea. Domnul vrea să răspundă la acuzaţule lui Satana prin poporul Său, arătând care este rezultatul ascultării de principiile corecte.

  Toată lumina trecutului, toată lumina care străluceşte în prezent şi care ajunge până în viitor, aşa cum este ea revelată în Cuvântul lui Dumnezeu, este pentru fiecare suflet care o primeşte. Slava acestei lumini, care este însăşi slava caracterului lui Hristos, trebuie să se vadă în fiecare creştin, în familie, în biserică, în slujirea Cuvântului şi în fiecare instituţie înfiinţată de poporul lui Dumnezeu. Domnul are în plan ca toate acestea să fie simboluri a ceea ce se poate face pentru lume. Ele trebuie să fie tipuri ale puterii mântuitoare a adevărurilor Evangheliei. Ele sunt instrumente în împlinirea marelui plan al lui Dumnezeu pentru neamul omenesc.

  Mărturii, voi. 6, pp. 10-11

  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  Luceafăr strălucitor de dimineață

  Este de făcut o mare lucrare și trebuie depuse toate eforturile posibile pentru a-L prezenta pe Hristos ca Salvatorul care iartă păcatele, Hristos, Purtătorul păcatelor, Hristos, Luceafărul strălucitor de dimineață. GÂNDESC MAI DEPARTE Care a fost cea mai recentă ocazie în care Dumnezeu Și-a arătat favoarea față de mine în timp ce încercam să-L prezint pe Hristos cuiva? Cum a fost să știu că Dumnezeu mă folosește pentru a-L prezenta altora pe Luceafărul strălucitor de dimineață?

  Marele remediu pentru păcat

  Cunoașterea datoriei înseamnă îndeplinirea ei cu tot sufletul și fără teamă. Indiferent de consecințe, ei urmează lumina care le luminează cărarea. Adevărul lui Dumnezeu este de partea lor și nu-i va părăsi niciodată. GÂNDESC MAI DEPARTE Este viața mea o mărturie în favoarea sau împotriva păcatului? Cum pot afla răspunsul?

  Căpetenie a oștirii Domnului

  Ne-am pierde credința și curajul în luptă dacă nu am fi susținuți de puterea lui Dumnezeu. Orice formă a răului izbucnește într-o activitate intensă. GÂNDESC MAI DEPARTE Satana și armatele lui vor face tot posibilul să lupte împotriva oștirilor lui Dumnezeu. Sunt eu gata să-mi ocup locul în marea confruntare care urmează? Ce pot face astăzi ca să mă pregătesc?

  Publicate astăzi

  Să fii bun într-o lume rea

  Când te simți biruit de rău, fii răbdător! Amintește-ți că Dumnezeu te vede. Nu îți va uita credincioșia.

  Blocată în noroi

  Când viața ta începe să pară că nu este mai mult decât niște dealuri prăfuite, meditează la râurile proaspete care curg între ele. Apoi gândește-te mai profund la apa vie pe care o găsim în adevărul, mângâierea și făgăduințele din Cuvântul lui Dumnezeu.

  Medic divin

  Nimeni nu trăiește pentru sine. În lucrarea lui Dumnezeu, fiecăruia îi este atribuită o îndatorire. Unirea tuturor întărește lucrarea fiecăruia. GÂNDESC MAI DEPARTE Cum pot dovedi credință și încredere totală în Medicul divin? Care situații îmi produc în cea mai mare măsură neîncredere în Isus?

  A hit pajzsa

  „Mindezekhez fölvévén a hitnek pajzsát, amellyel ama gonosznak minden tüzes nyilát megolthatjátok” (Ef 6:16)Sátán várva...

  Sursa iubirii

  Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi...