Articolul precedentVindecare divină
  Articolul următorFii de folos celor din jur!

  Răspunsul lui Dumnezeu la acuzațiile lui Satana

  Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu. (Apocalipsa 14:9,10)

  Cum tratează lumea Legea lui Dumnezeu? Pretutindeni, oamenii acţionează împotriva preceptelor divine. În dorinţa lor de a scăpa de purtarea crucii, care însoţeşte ascultarea, chiar şi bisericile trec de partea marelui apostat, pretinzând că Legea lui Dumnezeu a fost schimbată sau abrogată, în orbirea lor, mulţi se laudă cu progresul şi cu iluminarea minunată, dar veghetorii cereşti văd pământul plin de stricăciune şi de violenţă. Din cauza păcatului, atmosfera lumii noastre a devenit asemenea atmosferei dintr-o leprozerie.

  Trebuie realizată o mare lucrare de prezentare înaintea oamenilor a adevărurilor mântuitoare ale Evangheliei. Acesta este mijlocul stabilit de Dumnezeu pentru a opri valul corupţiei morale. Acesta este mijlocul Său de refacere a chipului Său moral în oameni. Este remediul Său pentru dezordinea universală. Este puterea care îi atrage pe oameni laolaltă, în unire. Prezentarea acestor adevăruri constituie lucrarea mesajului îngerului al treilea. Domnul are în plan ca prezentarea acestui mesaj să fie cea mai înaltă şi mai măreaţă lucrare reabzată în lume în acest moment.

  Satana îi îndeamnă constant pe oameni să accepte principale lui. El caută astfel să contracareze lucrarea lui Dumnezeu. El declară constant că poporul ales al lui Dumnezeu este un popor amăgit. El este un acuzator al fraţilor şi îşi foloseşte constant puterea de a acuza împotriva celor care lucrează neprihănirea. Domnul vrea să răspundă la acuzaţule lui Satana prin poporul Său, arătând care este rezultatul ascultării de principiile corecte.

  Toată lumina trecutului, toată lumina care străluceşte în prezent şi care ajunge până în viitor, aşa cum este ea revelată în Cuvântul lui Dumnezeu, este pentru fiecare suflet care o primeşte. Slava acestei lumini, care este însăşi slava caracterului lui Hristos, trebuie să se vadă în fiecare creştin, în familie, în biserică, în slujirea Cuvântului şi în fiecare instituţie înfiinţată de poporul lui Dumnezeu. Domnul are în plan ca toate acestea să fie simboluri a ceea ce se poate face pentru lume. Ele trebuie să fie tipuri ale puterii mântuitoare a adevărurilor Evangheliei. Ele sunt instrumente în împlinirea marelui plan al lui Dumnezeu pentru neamul omenesc.

  Mărturii, voi. 6, pp. 10-11

  Răspunsul lui Dumnezeu la acuzațiile lui Satana - 2016. Toată lumina trecutului, toată lumina care străluceşte în prezent şi care ajunge până în viitor, aşa cum este ea revelată în Cuvântul lui Dumnezeu, este pentru fiecare suflet care o primeşte. Slava acestei lumini, care este însăşi slava caracterului lui Hristos, trebuie să se vadă în fiecare creştin, în familie, în biserică, în slujirea Cuvântului şi în fiecare instituţie înfiinţată de poporul lui Dumnezeu.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie autentică

  Roagă-te pentru tinerii plecați din biserică! PROVOCARE: Folosește o ocazie pentru a le mulțumi în mod autentic tinerilor pentru implicarea lor în slujire!

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să (mă) cunoască

  Roagă-te pentru un tânăr pe care îl cunoști deja! PROVOCARE: Ia-ți timp să stai de vorbă cu un tânăr pe care nu-l cunoști!

  Oferă-mi timp de calitate!

  Doamne bun, Te rog să îmi dai înțelepciunea să pot împlini nevoile copiilor mei oferindu-le astăzi timp prețios! PROVOCARE: Astăzi, când copilul tău va avea nevoie de o doză mică de atenție și iubire, acceptă cu bucurie să fii întrerupt(ă) din ceea ce faci și bucurați-vă împreună de părtășie!

  Publicate astăzi

  Locul trei pe podium

  Ce exercițiu și ce antrenament ar trebui să facem pentru ca modestia și recunoștința să ne caracterizeze chiar și în momentele noastre de glorie sau de împlinire de orice fel?

  Crainicul cu clopoțel

  Fiecăruia ni s-au dat daruri pe care să le folosim pentru Domnul. Fiecare dintre noi are nevoie să-și concentreze cele mai importante energii pentru ca darul său să le fie de folos altora. Fie ca Dumnezeu să ne ajute să cercetăm Scripturile și să cerem asistența Duhului Sfânt înainte de a face greșeli.

  Răzbunarea nu este a noastră

  Ţi-a greşit cândva cineva? Dacă te gândeşti la răzbunare, ia în considerare ce spune Dumnezeu: „Răzbunarea este a Mea, Eu voi răsplăti.” El nu-ţi cere să te răzbuni, mai degrabă să împlineşti nevoile de bază ale vrăjmaşului tău, după cum te îndrumă textul de astăzi.

  Mi-ar plăcea ca biserica mea să fie… biserică

  Roagă-te pentru spiritul de comunitate din biserica ta! PROVOCARE: Gândește-te la o idee care ar putea îmbunătăți părtășia dintre credincioși și pune-o în aplicare!

  Bizonyosodjunk meg Isten jóságáról!

  „Érezzétek és lássátok meg, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki Őbenne bízik.”...