Cunoaște motivele convingerilor tale

  Apoi am văzut ieşind din gura balaurului şi din gura fiarei şi din gura prorocului mincinos trei duhuri necurate, care semănau cu nişte broaşte. Acestea sunt duhuri de draci. (Apocalipsa 16:13,14)

  Am văzut că cei credincioşi trebuie să cunoască în profunzime adevărul prezent, un adevăr pe care vor fi nevoiţi să-l susţină din Scriptură. Ei trebuie să conştientizeze care este starea omului în moarte, deoarece spiritele demonilor vor continua să li se arate, mărturisind că sunt rudele şi prietenii lor iubiţi, şi le vor transmite învăţături nebiblice. Spiritele vor face tot ce le stă în putere pentru a fi bine primite şi vor face minuni înaintea oamenilor pentru a-şi întări declaraţiile. Cei din poporul lui Dumnezeu trebuie să fie pregătiţi să combată aceste spirite cu adevărul biblic, care spune că morţii nu ştiu nimic şi că cei care li se arată sunt duhuri de demoni.

  Trebuie să cercetăm bine temelia credinţei noastre, pentru că va trebui să aducem dovezi biblice. Această rătăcire se va răspândi şi va trebui să ne luptăm cu ea faţă în faţă, iar dacă nu suntem pregătiţi pentru aceasta, vom fi prinşi în capcană şi biruiţi. Dacă însă vom face tot ce ţine de noi pentru a fi gata de lupta care ne stă în faţă, Dumnezeu îşi va face partea şi braţul Său atotputernic ne va proteja. El îşi va trimite mai degrabă toţi îngerii din slavă în ajutorul celor credincioşi, pentru a face un zid în jurul lor, decât să-i lase pradă amăgirii şi să-i vadă rătăciţi de minunile mincinoase ale lui Satana.

  Am văzut rapiditatea cu care se răspândea această amăgire. Mi-a fost arătat un tren care mergea cu viteza fulgerului. Îngerul m-a îndemnat să mă uit cu atenţie. Mi-am fixat privirea asupra trenului: părea că lumea întreagă se afla în vagoane, că nu se putea să fi rămas vreun om pe dinafară, îngerul a spus: „Se strâng în snopi, gata de foc.” Apoi mi-a arătat pe cel care conducea locomotiva, care părea o persoană deosebită, plină de nobleţe, faţă de care toţi pasagerii îşi arătau admiraţia şi respectul. Eram nedumerită şi l-am întrebat pe îngerul meu însoţitor cine era. Mi-a spus: „Este Satana. El este conducătorul sub chipul unui înger de lumină. El a luat lumea în robie. Oamenii sunt pradă unei lucrări de rătăcire, ca să creadă o minciună şi să fie condamnaţi. Slujitorul de lângă el, care-i al doilea după el în ierarhie, este mecanicul trenului, iar alţi slujitori de-ai lui sunt folosiţi în slujbe diferite, după cum are nevoie de ei, cu toţii mergând cu viteza fulgerului către pierzare.” L-am întrebat pe înger dacă nu cumva a mai rămas cineva. M-a îndemnat să mă uit în direcţia opusă şi am văzut un mic grup de oameni, călătorind pe o cărare îngustă. Toţi păreau strâns uniţi prin adevăr.

  Scrieri timpurii, pp. 262-263

  Cunoaște motivele convingerilor tale - 2016. Trebuie să cercetăm bine temelia credinţei noastre, pentru că va trebui să aducem dovezi biblice. Această rătăcire se va răspândi şi va trebui să ne luptăm cu ea faţă în faţă, iar dacă nu suntem pregătiţi pentru aceasta, vom fi prinşi în capcană şi biruiţi.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Exemple mici, lecții mari

  Doamne, Te rog să mă ajuți să mă văd așa cum mă vezi Tu și să pot să văd lecțiile Tale și în cei mai mici! PROVOCARE: Caută astăzi să descoperi ce poți învăța de la un copil sau de la un tânăr!

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...