Articolul precedentLupta zilnică
  Articolul următorBun venit, domnilor!

  Rugăciunile vor primi răspuns

  Până când, Stăpâne, Tu, care eşti sfânt şi adevărat, zăboveşti să judeci şi să răzbuni sângele nostru asupra locuitorilor pământului? (Apocalipsa 6:10)

  Ziua lui Dumnezeu este chiar la uşi. Lumea a convertit biserica. Amândouă sunt în armonie şi acţionează după o strategie mioapă. Protestanţii vor încerca să-i convingă pe conducătorii ţării să facă legi pentru a-i reda ascendentul pierdut omului fărădelegii, care stă în templul lui Dumnezeu şi se dă drept Dumnezeu. Principiile romano-catolice vor fi luate în grija şi protecţia statului. Apostazia naţională va fi urmată în viteză de ruina naţională. Protestul adevărului biblic nu va mai fi tolerat de cei care nu au făcut din Legea lui Dumnezeu regula lor de viaţă. Atunci se va face auzit glasul din mormintele martirilor, reprezentaţi de sufletele pe care Ioan le-a văzut junghiate din pricina Cuvântului lui Dumnezeu şi din pricina mărturiei lui Isus Hristos pe care ele o ţinuseră; atunci fiecare copil adevărat al lui Dumnezeu va înălţa rugăciunea: „Este vremea ca Domnul să lucreze: căci ei calcă Legea Ta.” […]

  Din când în când, Domnul Şi-a făcut cunoscut modul de lucru. El este interesat de ce se petrece pe pământ; iar când a venit o criză, El S-a descoperit şi S-a interpus pentru a frâna realizarea planurilor lui Satana. Adeseori, El a permis ca situaţia naţiunilor, familiilor şi indivizilor să ajungă la un punct critic, pentru ca intervenţia Sa să fie evidentă. Atunci a lăsat să se ştie că există un Dumnezeu în Israel gata să-Şi susţină şi să-Şi apere poporul. Dumnezeu Se va interpune atunci când sfidarea Legii lui Iehova va fi aproape universală, atunci când poporul Său va fi supus suferinţei de către semenii lor muritori. Rugăciunile fierbinţi ale poporului Său vor primi răspuns, fiindcă Lui Îi place ca poporul Său să-L caute din toată inima şi să depindă de El pentru eliberare. El va fi căutat ca să facă aceste lucruri pentru poporul Său şi Se va ridica pentru a le fi ocrotitor şi răzbunător. Făgăduinţa spune astfel: „Şi Dumnezeu nu va face dreptate aleşilor Lui, care strigă zi şi noapte către El?… Vă spun că le va face dreptate în curând.” […] Rugăciunile lor unite ar trebui să se înalţe la cer ca Domnul să se ridice şi să pună capăt violenţei şi abuzului săvârşite în lumea noastră. Mai multă rugăciune şi mai puţină vorbă – iată ce îşi doreşte Dumnezeu şi iată ce îl va transforma pe poporul Său într-un turn tare.

  Review and Herald, 15 iunie 1897

  Rugăciunile vor primi răspuns - 2016. Rugăciunile fierbinţi ale poporului Său vor primi răspuns, fiindcă Lui Îi place ca poporul Său să-L caute din toată inima şi să depindă de El pentru eliberare. El va fi căutat ca să facă aceste lucruri pentru poporul Său şi Se va ridica pentru a le fi ocrotitor şi răzbunător.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  Îndemnuri către bunici

  Binecuvântează, Doamne, toți bunicii pentru a fi exemple bune pentru nepoții lor! PROVOCARE: Fă-ți astăzi timp pentru nepoți! Dacă sunt departe, vorbește cu ei la telefon și cere-I lui Dumnezeu să te folosească pentru a-i îndruma către El!

  A îmbătrâni frumos este o artă

  Doamne, ajută-mă să prețuiesc darul vieții trăind-o mereu în lumina valorii pe care mi-ai dat-o la cruce! PROVOCARE: Gândește-te astăzi la o persoană care merită cel mai puțin să te porți frumos cu ea și roagă-te ori de câte ori ai ocazia ca Dumnezeu să aducă binecuvântare și în viața acelei persoane!

  Exemple mici, lecții mari

  Doamne, Te rog să mă ajuți să mă văd așa cum mă vezi Tu și să pot să văd lecțiile Tale și în cei mai mici! PROVOCARE: Caută astăzi să descoperi ce poți învăța de la un copil sau de la un tânăr!

  Publicate astăzi

  Două repere

  Mântuitorul Își găsea odihna la picioarele Tatălui Său dis-de-dimineață, când Se retrăgea din mijlocul ucenicilor și Se ruga. Acesta este modelul cel mai de succes în gestionarea stresului și a tensiunii zilnice. Ia-ți timp doar pentru tine și relația ta cu Dumnezeu!

  Ca un copilaș

  Ce fericire să-i avem pe acești micuți care ne învață atât de multe despre noi înșine, despre viața însăși și despre cum să relaționam cu Tatăl nostru ceresc! Mă simt foarte binecuvântată! Ajută-mă, Doamne, să devin ca un copilaș!

  Fraţii Durer

  Iubirea pentru fratele tău este posibilă prin puterea care vine de sus. Vorbeşte astăzi cu fratele tău cu dragoste şi generozitate şi iartă-i dacă te-a ofensat, aşa cum vrea Domnul să faci. Relaţia voastră se va reface şi va deveni mai puternică.

  Asumă-ți responsabilitatea!

  Doamne, iartă-mă pentru ocaziile în care nu m-am purtat într-un mod responsabil cu copiii mei! PROVOCARE: Astăzi, dacă voi greși față de copilul meu, voi fi sincer și îi voi spune: „Este vina mea. Îmi pare rău!”

  A mennyei kapukon át

  „Hit által vitetett fel Énók, hogy ne lásson halált, és nem találták meg, mert az...