Articolul precedentLupta zilnică
  Articolul următorBun venit, domnilor!

  Rugăciunile vor primi răspuns

  Până când, Stăpâne, Tu, care eşti sfânt şi adevărat, zăboveşti să judeci şi să răzbuni sângele nostru asupra locuitorilor pământului? (Apocalipsa 6:10)

  Ziua lui Dumnezeu este chiar la uşi. Lumea a convertit biserica. Amândouă sunt în armonie şi acţionează după o strategie mioapă. Protestanţii vor încerca să-i convingă pe conducătorii ţării să facă legi pentru a-i reda ascendentul pierdut omului fărădelegii, care stă în templul lui Dumnezeu şi se dă drept Dumnezeu. Principiile romano-catolice vor fi luate în grija şi protecţia statului. Apostazia naţională va fi urmată în viteză de ruina naţională. Protestul adevărului biblic nu va mai fi tolerat de cei care nu au făcut din Legea lui Dumnezeu regula lor de viaţă. Atunci se va face auzit glasul din mormintele martirilor, reprezentaţi de sufletele pe care Ioan le-a văzut junghiate din pricina Cuvântului lui Dumnezeu şi din pricina mărturiei lui Isus Hristos pe care ele o ţinuseră; atunci fiecare copil adevărat al lui Dumnezeu va înălţa rugăciunea: „Este vremea ca Domnul să lucreze: căci ei calcă Legea Ta.” […]

  Din când în când, Domnul Şi-a făcut cunoscut modul de lucru. El este interesat de ce se petrece pe pământ; iar când a venit o criză, El S-a descoperit şi S-a interpus pentru a frâna realizarea planurilor lui Satana. Adeseori, El a permis ca situaţia naţiunilor, familiilor şi indivizilor să ajungă la un punct critic, pentru ca intervenţia Sa să fie evidentă. Atunci a lăsat să se ştie că există un Dumnezeu în Israel gata să-Şi susţină şi să-Şi apere poporul. Dumnezeu Se va interpune atunci când sfidarea Legii lui Iehova va fi aproape universală, atunci când poporul Său va fi supus suferinţei de către semenii lor muritori. Rugăciunile fierbinţi ale poporului Său vor primi răspuns, fiindcă Lui Îi place ca poporul Său să-L caute din toată inima şi să depindă de El pentru eliberare. El va fi căutat ca să facă aceste lucruri pentru poporul Său şi Se va ridica pentru a le fi ocrotitor şi răzbunător. Făgăduinţa spune astfel: „Şi Dumnezeu nu va face dreptate aleşilor Lui, care strigă zi şi noapte către El?… Vă spun că le va face dreptate în curând.” […] Rugăciunile lor unite ar trebui să se înalţe la cer ca Domnul să se ridice şi să pună capăt violenţei şi abuzului săvârşite în lumea noastră. Mai multă rugăciune şi mai puţină vorbă – iată ce îşi doreşte Dumnezeu şi iată ce îl va transforma pe poporul Său într-un turn tare.

  Review and Herald, 15 iunie 1897

  Rugăciunile vor primi răspuns - 2016. Rugăciunile fierbinţi ale poporului Său vor primi răspuns, fiindcă Lui Îi place ca poporul Său să-L caute din toată inima şi să depindă de El pentru eliberare. El va fi căutat ca să facă aceste lucruri pentru poporul Său şi Se va ridica pentru a le fi ocrotitor şi răzbunător.
  Împreună spre casă
  "Impreuna spre casa" este ghidul tau companion pentru anul 2016. Cartea insoteste trecerea ta prin timp, oferindu-ti zilnic portia de hrana pentru aspiratiile tale de a ajunge cat mai repede Acasa. Citeste acasa, citeste in masina, metrou sau avion, citeste ori de cate ori prinzi putin timp disponibil. Doar asa poti sa te pregatesti pentru a intra in noua casa.

  Din aceeași categorie

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  Rugăciunea bunicii

  Să ne rugăm astăzi pentru nepoții bisericii: să crească în pace, gustând zilnic iubirea lui Dumnezeu! PROVOCARE: Întâlnește-ți, zilele acestea, nepoții (dacă nu ai nepoți, ai putea vizita un copil care nu are bunici)! Dacă se poate, frământați împreună un cozonac! Oricum, vorbește-le despre dragostea lui Dumnezeu!

  Luați-vă timp!

  Îi așezăm azi, Doamne, pe dragii noștri copii și nepoți în mâna Ta, spre binecuvântare! PROVOCARE: Fă-ți timp, chiar acum, pentru copii și nepoți! „Treaba poate aștepta până ce îi arăți copilului curcubeul, dar curcubeul nu așteaptă până ce termini treaba” (Patricia Clafford).

  Investește în copiii și nepoții tăi!

  Ne predăm astăzi în mâna Ta, Doamne, și Te rugăm ca mărgăritarele Tale de înțelepciune să devină realitate în viețile noastre, ale tuturor, așa încât nepoții să fie „cununa” bunicilor, iar părinții – „slava” copiilor lor. PROVOCARE: Gândește-te la modalități practice de a întinde punți între generații!

  Publicate astăzi

  Piramida lui Maslow

  Când te străduiești să-i înveți pe alții, vei deveni tu însuți mai bun. Efortul de a fi sprijinul cuiva în nevoie ne face pe noi să ne simțim și să fim mai puternici. Vor crește cu adevărat doar cei care îi încurajează pe alții să crească și să se dezvolte.

  Mă auzi?

  Tu Îl asculți pe Dumnezeu atunci când El te îndeamnă să urmezi căile Lui de-a lungul zilei? El așteaptă ca tu să-I răspunzi. Dar mai așteaptă și altcineva: beneficiarul binecuvântării. Răspunzând astăzi îndemnului lui Dumnezeu din inima ta, pentru cine vei putea fi o binecuvântare?

  Fii curajos!

  Astăzi, Dumnezeu este la fel de puternic ca atunci. El îți știe situația, fricile, îndoielile, punctele tari și punctele slabe. El este pregătit să-ți inspire curaj și acțiune până când teama ta se va risipi.

  Iedul să nu-l fierbi în laptele mamei lui

  Roagă-te pentru copiii sau adolescenții tăi ori pentru cei din biserica ta! PROVOCARE: Fă ceva ca ei să fie ghidați de un adult competent pentru a folosi în mod corect gadgeturile!

  A fiatalokra leselkedő veszélyek

  „Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a szíved ifjúságod idejében, járj a te...